Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier clubs mikken op aanvaller van Vitesse

Laatste update:

Arsène Wenger was niet in Zwitserland om spelers vast te leggen, het betrof een privéaangelegenheid. De trainer van Arsenal werd gespot toen hij op het vliegtuig naar Bazel stapte en dat leidde direct tot geruchten over de komst van 1. FC Nürnberg-topscorer Josip Drmic of FC Basel-verdediger Fabian Schär. Wenger ging echter naar de uitvaart van Max Hild, die le Prof ooit ontdekte als speler. (Blick)

Lucas Piazón is aan zijn laatste maanden bij Vitesse bezig. De twintigjarige middenvelder annex aanvaller wordt gehuurd van Chelsea en the Blues willen de Braziliaan volgend seizoen op een hoger niveau laten spelen. Southampton is het meest concreet voor Piazón, die dit seizoen elf keer scoorde in de Eredivisie. The Saints hebben echter concurrentie van AC Milan, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur. Wordt vervolgd. (Football Direct News)

Alexandre Lacazette speelde donderdag misschien wel tegen zijn toekomstige ploeggenoten. De aanvaller nam het met Olympique Lyon in de kwartfinale van de Europa League op tegen Juventus en zou een transfer naar die club wel zien zitten. “Juve is de succesvolste club van Italië, dus ik zou liegen als ik zei dat ik daar niet wil spelen. Ik zou sowieso graag eens buiten Ligue 1 kijken”, laat de 22-jarige Fransman weten. (Tuttosport)

De toekomst van Michael Laudrup ligt wellicht in Israël. De trainer werd eerder dit seizoen ontslagen door Swansea City en zit sindsdien zonder werk. Maccabi Haifa zou overwegen om de Deense oefenmeester aan te stellen als opvolger van Arik Benado, die komende zomer waarschijnlijk assistent-bondscoach wordt. Het is wel de vraag of Laudrup niet de voorkeur geeft aan een wat meer gerenommeerde club dan Maccabi. (South Wales Evening Post)

Lucas Piazón kan het beste...

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
1
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
6
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties