Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier clubs strijden om Belg van dertig miljoen

Laatste update:

Arsenal toont weer belangstelling voor Sebastian Rode, maar het is de vraag hoeveel hij moet kosten. De middenvelder van Eintracht Frankfurt zou na dit seizoen voor 8,5 miljoen euro mogen vertrekken, maar naar verluidt heeft Rode een clausule in zijn contract en is er een gelimiteerde transfersom van 2,5 miljoen. Naast Arsenal zijn ook Bayern München, Schalke 04, Bayer Leverkusen en Werder Bremen geïnteresseerd. (The Sun)

Marouane Fellaini lijkt simpelweg niet te behouden voor Everton. De Belgische middenvelder staat in de belangstelling van Chelsea en ook de twee clubs uit Manchester, United en City, en Real Madrid hebben contact gehad met de zaakwaarnemer van de Belgisch international. De 25-jarige Fellaini, die circa dertig miljoen euro moet kosten, heeft aangegeven volgend seizoen in de Champions League te willen spelen en dat lijkt er bij Everton niet in te zitten. (Daily Mail)

Juventus werd in de gehele maand januari in verband gebracht met Matheus Doria Macedo, voetbalnaam Doria. De Italianen wisten echter geen akkoord te bereiken met Botafogo over een transfersom, maar willen de achttienjarige verdediger in de zomer alsnog halen. Juve en Botafogo hebben nog veelvuldig contact met elkaar en Doria heeft aangegeven dat hij na dit seizoen graag naar Turijn zou willen gaan. (Tuttosport)

Het lijkt erop dat AS Roma de kans om zestig miljoen euro te ontvangen laat schieten. De club uit de Italiaanse hoofdstad kan flink verdienen; Barcelona is bereid om 25 miljoen te betalen voor verdediger Marquinhos, terwijl Manchester United 35 miljoen neer wil tellen voor aanvallende middenvelder Erik Lamela. Naar verluidt zien i Giallorossi echter af van deze aanbiedingen en willen ze het tweetal in Rome houden. (Corriere dello Sport)

Sir Alex Ferguson heeft de kans Gareth Bale naar Manchester United te halen laten lopen. De vleugelspeler verruilde Southampton in 2007 voor Tottenham Hotspur, maar voordat hij naar White Hart Lane verhuisde toonde Fergie al interesse; die vond de linkspoot echter te duur. “De voorzitter en ik hebben destijds gesproken met Ferguson, maar die wilde onze vraagprijs niet betalen”, toen toenmalig trainer George Burley weten. (Daily Mirror)

De door Chelsea aan West Bromwich Albion verhuurde Romelu Lukaku heeft het zwaar. “Mijn mama mis ik het meest van al in Engeland. Meisjes en uitgaan? Daar ben ik niet mee bezig”, vertelt de Belgische spits. “Om acht uur sta ik op, bid ik en bel ik mijn ouders om te vragen of ze iets nodig hebben. Na de training keer ik terug naar huis en bel ik mijn ouders opnieuw. Eigenlijk heb ik een saai leven momenteel”, zegt Lukaku. (Sporza)

Andrea Stramaccioni moet nog maar eens zien of John Carew een versterking is voor zijn selectie. De trainer van Internazionale klinkt niet heel enthousiast: “De club wilde een vervanger voor Diego Milito. We moesten snel een transfervrije speler hebben, dus de keuze was beperkt. Hij gaat nu met ons meetrainen en daarna zullen we beslissen of we hem een contract aanbieden, dat is vrij normaal”, laat de Italiaanse oefenmeester weten. (TMW)

Bij welke club hoop jij dat Marouane Fellaini volgend seizoen speelt?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties