Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse kan op telefoontje van AC Milan rekenen

Laatste update:

Sebastian Szymanski is nog altijd in beeld bij Liverpool. De Merseyside-club is er nog niet uit of men al deze zomer een formeel bod op de achttienjarige middenvelder van Legia Warschau wil uitbrengen. (The Sun)

Het zal voor Vitesse lastig worden om Milot Rashica in huis te houden. Na eerdere interesse van Everton, Lazio en Napoli, hebben nu ook AC Milan en Udinese een oogje op de aanvallende middenvelder. (Transfermarketweb)

Aston Villa is de volgende Championship-club met interesse in Sheyi Ojo. De vleugelaanvaller, die recent het WK Onder-20 won, mag Liverpool deze zomer op huurbasis verlaten. (Daily Mirror)

Watford meldt zich binnenkort waarschijnlijk bij Valencia. The Hornets hebben hun pijlen gericht op centrale verdediger Aymen Abdennour. (Sky Sports)

Arsenal zal flink in de buidel moeten tasten als het zich wil versterken met Riyad Mahrez. Leicester City wil 55 miljoen euro zien voor de Algerijn. (The Sun)

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties