Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse verliest strijd om rechtsbuiten

Laatste update:

Vertegenwoordigers van Everton reizen komende week naar Italië. Carlos Bacca en Duván Zapata staan op het lijstje van the Toffees. (Radio CRC)

Giorgi Papunashvili ruilt Dinamo Tbilisi in voor Real Zaragoza. De Georgische rechsbuiten stond ook in de nadrukkelijke belangstelling van Vitesse en Krylya Sovetov Samara. (Il Periódico de Aragón)

Fabio Borini wil komende zomer graag terugkeren naar Italië. Dat betekent slechts nieuws voor Celtic, dat de spits graag over had willen nemen van Sunderland. (Newcastle Chronicle)

Juventus en toptalent Moise Kean zijn akkoord over een eerste profcontract voor de duur van drie jaar. Zodra de aanvaller achttien jaar wordt, kan hij zeven ton per annum gaan verdienen. (Sky Italia)

Fiorentina heeft het oog laten vallen op Sam Larsson. Het is onduidelijk hoe concreet de interesse is, maar het is bekend dat Larsson wil vertrekken bij sc Heerenveen. (Sky Italia)

De zaakwaarnemer van Josh Harrop heeft zijn cliënt aangeboden bij Stade Rennes en Girondins Bordeaux. Het jeugdproduct van Manchester United debuteerde in de slotwedstrijd van het vorige seizoen onder José Mourinho. (Le 10 Sport)

Newcastle United heeft bij Valencia geïnformeerd naar Aymen Abdennour, die ook wordt gevolgd door Everton en Olympique Marseille. De Spanjaarden vragen vijftien miljoen euro voor de verdediger. (Foot Mercato)

Antalyaspor wil opnieuw stunten op de transfermarkt. In navolging van Samuel Eto'o en Jérémy Ménez moet Iker Casillas de volgende wereldster worden in dienst van de Süper Lig-club. (Sporx)

Juventus heeft een bod van twintig miljoen euro van Juan Cuadrado afgeslagen. Het voorstel was afkomstig van Arsenal, maar die club lijkt nu dus verder te moeten zoeken. (The Sun)

Zou Fiorentina een geschikte club voor Sam Larsson zijn?

Meer nieuws

Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
2
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
14
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties