Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse vreest vertrek grootste talent uit groep

Laatste update:

Daniel Agger staat in de vermeende belangstelling van Manchester City en Barcelona en deed donderdag niet mee in de Europa League-wedstrijd tegen Gomel. Dat voedt de geruchten over een vertrek van de verdediger bij Liverpool, maar Brendan Rodgers stelt de fans gerust: 'Iedereen weet van de blessures die Daniel in het verleden heeft gehad. We doen gewoon voorzichtig met hem, daarom speelde hij niet", aldus de coach. (Sky Sports)

Vitesse dreigt Marco van Ginkel nog deze zomer kwijt te raken. De middenvelder, volgens velen het grootste talent in de selectie van de Arnhemmers, staat namelijk in de belangstelling van Bayer Leverkusen. De interesse van de Duitsers is serieus: Van Ginkel werd donderdag bekeken door scouts van Bayer in de wedstrijd tegen Anzhi Makhachkala en een bod van 3,5 miljoen euro is aanstaande. (Diverse Duitse media)

Olympique Lyon is van plan een oude bekende in huis te halen als vervanger van Michel Bastos. De Braziliaan, die naar verluidt naar Al-Ain verkast, moet opgevolgd worden door Steed Malbranque. De 32-jarige Fransman begon zijn carrière in Lyon en speelde tien seizoenen in Engeland. Een jaar geleden keerde Malbranque al terug in Frankrijk, maar door privéomstandigheden speelde hij voor Saint-Étienne maar één duel. (L’Équipe)

Dat Internazionale zich al bijna verzekerd heeft van de komst van Lucas Moura is erg voorbarig. De Italiaanse topclub zou een akkoord hebben bereikt met diens huidige werkgever Sao Paulo, maar vicevoorzitter Joao Paulo de Jesus Lopes weet van niets. “Dat is nieuw voor mij. We hebben tot nu toe alleen nog maar met Manchester United onderhandeld, maar hun aanbieding was niet goed genoeg”, aldus de beleidsbepaler. (Lancenet)

Manchester United wil Fernando Llorente graag hebben, maar geen transfersom voor hem betalen. De spits heeft een contract dat tot medio 2013 doorloopt bij Athletic Bilbao en United betaalt de Spanjaard twee miljoen euro als hij aanbiedingen voor een nieuw contract in Baskenland afwijst. The Mancunians kunnen Llorente in dat geval volgend seizoen transfervrij binnenhalen. (Sport)

William Gallas krijgt de kans een vierde club uit Londen aan zijn cv toe te voegen. De 34-jarige verdediger, die in het verleden uitkwam voor Chelsea en Arsenal, staat onder contract bij Tottenham Hotspur, maar mag daar gratis vertrekken. Queens Park Rangers, dat bereid is om de Franse routinier over te nemen, kan Gallas echter niet het salaris bieden dat hij op White Hart Lane krijgt. De beslissing is nu aan de mandekker. (The Sun)

Juventus blijft proberen Salvatore Bocchetti terug te halen naar zijn vaderland. De 25-jarige verdediger verruilde Genoa in 2010 voor Rubin Kazan en speelde de afgelopen twee seizoenen in Rusland. Daar staat de vijfvoudig Italiaans international nog één jaar onder contract, en Juve heeft de onderhandelingen met Rubin naar verluidt reeds geopend. De verdediger heeft aangegeven zelf graag terug naar de Serie A te willen. (Rai Due)

Is Marco van Ginkel 3,5 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
7
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
26
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
10
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties