Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volgende ster PSG moet uit Manchester komen

Laatste update:

Het contract van Mesut Özil loopt volgend jaar af bij Arsenal, maar Manchester United zal zich dan in elk geval niet in de strijd om de middenvelder mengen. Een transfer in januari behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. (Daily Star)

Paris Saint-Germain is in de zoektocht naar een nieuwe keeper uitgekomen in Manchester. PSG wil David de Gea graag overnemen, terwijl eerder nog Jan Oblak van Atlético Madrid op het lijstje stond. (Sportwitness)

Slaven Bilic blijft onder druk staan bij West Ham United en op de achtergrond is de club al bezig met een opvolger. Quique Sánchez Flores is in beeld om de taken van Bilic over te nemen. (Diverse Spaanse media)

Javier Hernández speelt pas een paar maanden voor West Ham United, maar wordt nu al gelinkt aan een vertrek in januari. De Mexicaanse spits weerspreekt de geruchten en zegt gelukkig te zijn in Londen. (Twitter Javier Hernández)

Real Madrid en Sergio Ramos gaan langer met elkaar door. De Spaanse verdediger heeft zijn handtekening al gezet onder een contract tot de zomer van 2021. (Marca)

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties