Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Eredivisiegoalgetter zit op dood spoor

Laatste update:

Wilfried Zaha staat in de belangstelling van zo'n beetje alle Engelse topclubs, maar misschien vertrekt hij wel naar het buitenland. De vleugelaanvaller van Crystal Palace is namelijk ook in beeld bij José Mourinho, die overweegt om de twintigjarige Zaha naar Real Madrid te halen. Crystal Palace wil het supertalent overigens absoluut niet laten gaan en vraagt een onvoorstelbaar bedrag van 25 miljoen euro. (Daily Mirror)

Marcus Berg kan niet meer rekenen op veel krediet bij Hamburger SV. De Zweedse aanvaller ging na 22 goals in één Eredivisieseizoen ooit voor veel geld van FC Groningen naar de Duitsers, maar overtuigde daar nooit en deed het ook als huurling bij PSV niet goed. “Mocht Marcus naar Zweden willen komen, dan ontvangen wij hem met open armen. Afgelopen zomer trainde hij al mee met ons”, laat Hakan Mild van IFK Göteborg vast weten. (Fotbollskanalen)

Steeds meer clubs worden in verband gebracht met Éder. De aanvaller van Sporting Braga werd al genoemd bij Manchester United en Fenerbahçe en ook Napoli heeft nu belangstelling voor de 24-jarige goaltjesdief. De Italianen zijn op zoek naar een back-up voor Edinson Cavani, die de Uruguayaan uiteindelijk kan opvolgen, mocht Cavani op een dag toch naar een Europese topclub gaan. (Record)

Nicolas Anelka is ongelukkig bij Shanghai Shenhua en heeft met West Ham United gesproken over een terugkeer naar Engeland. De aanvaller is bereid om zijn salariseisen naar beneden bij te stellen, maar op Upton Park vreest men dat Anelka zelfs dan nog niet te betalen is. De voormalig spits van Chelsea verdient in China bijna 300.000 euro per week en zelfs de helft van dat bedrag is nog erg veel geld voor West Ham. (Daily Mirror)

Alan Pardew rekent op de winterse komst van Mathieu Debuchy. De rechtsback gaf in de zomer al zijn jawoord aan Newcastle United, maar the Magpies konden het met Lille niet eens worden over een transfersom. Er is momenteel nog steeds geen akkoord bereikt, maar bij Newcastle gaat men ervan uit dat het goed komt en dat Debuchy in januari alsnog naar Engeland komt. (Daily Mail)

Vorige week werd bekend dat FC Porto liefst 42 miljoen euro vraagt voor James Rodríguez. Wij dachten dat de interesse van Manchester United daarmee wel zou afnemen, maar niets is minder waar. Afgelopen zondag zaten er opnieuw scouts van United op de tribune bij Porto, om Rodríguez te bekijken. De Colombiaan is dit seizoen nu al in zeven verschillende wedstrijden gescout door United. (Daily Mirror)

Het gaat niet goed met de loopbaan van Connor Wickham. Anderhalf jaar geleden kon de aanvaller als speler van Ipswich Town nog alle kanten op en hij koos voor Sunderland, dat ruim tien miljoen euro betaalde. De nu negentienjarige jeugdinternational komt bij the Black Cats echter niet aan de bak en kan verhuurd worden. Sheffield Wednesday wil hem graag oppikken. (Daily Mirror)

marcus berg doet er goed aan om terug te keren naar Zweden

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties