Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vraagprijs van Real Madrid voor Ronaldo lekt uit

Laatste update:

Valencia is het seizoen slecht begonnen, al boekte de ploeg vlak voor de interlandbreak een overtuigende overwinning op Celta de Vigo. Dat neemt niet weg dat coach Nuno Espirito Santo zich zorgen maakt. “Natuurlijk vrees ik voor mijn baan. Als coach in de top weet je dat alles om resultaten draait. Ik weet dat ik niet onvervangbaar ben”, klinkt het realistisch. (AS)

Real Madrid is komende zomer bereid om Cristiano Ronaldo te laten gaan. Als de Spaanse topclub een koper kan vinden die 113 miljoen euro op tafel wil leggen voor de sterspeler, mag de Portugese vedette vertrekken. Op die manier zou de Koninklijke geen verlies lijden op de aanvaller, die in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Manchester United. Ronaldo verruilde die club in 2009 voor Real. (The Sun)

Het einde van de samenwerking tussen AC Milan en Diego López is in zicht. De 34-jarige sluitpost werd onlangs uit het doel verdreven door de 18 jaar jongere Gianluigi Donnarumma en een vertrek is aanstaande. De Spanjaard heeft heel wat opties, maar zijn voorkeur gaat uit naar een club in de Premier League. Newcastle United wordt genoemd als mogelijke werkgever. (Tuttosport)

Het contingent Scandinaviërs bij sc Heerenveen wordt niet uitgebreid met Simon Skrabb. De twintigjarige middenvelder uit Finland, die door zijn werkgever FF Jaro wordt verhuurd aan het Zweedse Atvidabergs FF, werd gelinkt aan de club uit de Eredivisie. Heerenveen zal echter geen werk van hem maken. NAC Breda, dat eveneens interesse heeft in Skrabb, doet dat misschien wel. (Tjerkstra Media)

Als Real Madrid Cristiano Ronaldo na dit seizoen verkoopt, dan...

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties