Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vriendschap van Real zit Ajax definitief dwars

Laatste update:

Chelsea weigert de komst van André Schürrle op te geven. De Champions League-winnaar bracht al een bod van 'meer dan twintig miljoen euro' uit op de aanvaller, maar dat voorstel werd van tafel geveegd door Bayer Leverkusen. Roberto Di Matteo is er echter van overtuigd dat Schürrle de juiste opvolger voor Didier Drogba is en hoopt dat dertig miljoen euro wel voldoende is om de Duitser te halen. (Daily Mirror)

Real Madrid is bereid om Raphaël Varane te verhuren en Ajax zou interesse hebben. De kans dat de Fransman ook daadwerkelijk naar Amsterdam gaat is desondanks klein: José Mourinho wil dat Varane in de Primera División blijft spelen en Getafe heeft inmiddels interesse getoond. De club uit de Madrileense voorstad doet wel vaker zaken met Real en wil nu weer profiteren van de vriendschap tussen de twee verenigingen. (Marca)

De supporters van FC Porto hoeven in de laatste maand van de transferperiode niet op vuurwerk op de transfermarkt te rekenen. De Portugees landskampioen deed het deze zomer rustig aan en is niet van plan om van koers te wijzigen. Slechts als Hulk wordt verkocht zal Porto nog wat doen op de transfermarkt, maar als de Braziliaan blijft, dan komen er geen nieuwe aankopen meer. (A Bola)

Matthieu Valbuena staat op het punt om zijn contract bij Olympique Marseille te verlengen. De middenvelder ligt nu nog tot medio 2014 vast bij de Franse topclub, maar gaat voor drie seizoenen bijtekenen. Valbuena en Marseille zijn al wekenlang met elkaar in gesprek, maar dat betekent niet dat er moeilijkheden waren: beide partijen hebben altijd de intentie gehad om langer met elkaar door te gaan. (France Football)

Tottenham Hotspur staat voor een lastige afweging. De club wil Emmanuel Adebayor graag inlijven, maar begint moe te worden van de grillen van de Togolese spits. Voorzitter Daniel Levy heeft dan ook opnieuw contact gezocht met Internacional om te praten over Leandro Damiao. The Spurs deden eerder een bod van vijftien miljoen euro op de Braziliaanse aanvaller, maar gaan dat verhogen tot achttien miljoen. (Daily Mirror)

Levy en de zijnen hebben echter een geduchte concurrent in de strijd om handtekening van de 23-jarige aanvaller. Ook AC Milan heeft zich namelijk bij Internacional gemeld om te onderhandelen. Sinds het vertrek van Zlatan Ibrahimovic zijn i Rossoneri zoekende naar een nieuwe spits en Damiao is eerste keus. Mits zijn huidige werkgever geen al te gortige eisen stelt dan. (Daily Star)

Ron Jans moet het binnenkort rooien zonder Kanu. De Braziliaanse verdediger staat in de belangstelling van Olympiakos Piraeus, dat komende week een delegatie naar Luik stuurt om te onderhandelen. De 28-jarige stopper is momenteel geblesseerd, maar zal binnenkort weer fit zijn. Zelf heeft hij al te kennen gegeven open te staan voor een vertrek naar Griekenland. Hij staat nu 2,5 jaar onder contract bij De Rouches. (Nieuwsblad)

Wie zou jij halen als je het voor het zeggen had bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties