Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 7/8)

Laatste update:

Gigi Simoni is één van de weinigen in Italië die Rafael Benítez graag terug ziet keren bij Internazionale. “Het klinkt misschien wat paradoxaal, maar ik zou hem terughalen als de leiding besluit niet door te gaan met Leonardo. Hij had niet weggestuurd moeten worden. Benítez is een uitstekende trainer, die onder moeilijke omstandigheden moest werken”, oordeelt de oud-coach van Inter. (Sky Italia )

Lazio heeft een Argentijns jeugdinternational op het oog: Adrian Ezequiel Cirigliano. De negentienjarige middenvelder is bij River Plate nog niet helemaal doorgebroken, maar wordt desondanks wel een grote toekomst toegedicht. De tiener, die zijn interlands voor Argentinië onder twintig jaar afwerkt, speelde tot dusver negen duels in de hoofdmacht van los Millionarios. (Clarín )

AC Milan zal de optie in het contract van Kevin-Prince Boateng gaan lichten. Momenteel zijn zowel i Rossoneri als Genoa eigenaar van de Ghanese Duitser, maar zijn impact op Milan is zo groot dat men niet twijfelt over zijn aanblijven. “We betalen zes miljoen euro voor hem, en zelfs zeven als we de titel pakken”, onthult vicevoorzitter Adriano Galliani. De deal zou al maanden rond zijn. (Sky Italia )

Ajax heeft Delvin N’Dinga op het oog, een 23-jarige verdedigende middenvelder van Auxerre. Onder meer Napoli en VfB Stuttgart zijn eveneens in de markt voor de middenvelder uit DR Congo. N'Dinga doorliep de uitstekende jeugdopleiding van Auxerre en debuteerde in het seizoen 2008/09 in de hoofdmacht. In totaal speelde de middenvelder vijftig wedstrijden voor Auxerre. (L'Equipe )

We zijn benieuwd of Mats Hummels zijn horizon al wenst te verbreden. De centrumverdediger van Borussia Dortmund, die soms ook net vóór de defensie wordt gepositioneerd, kan binnenkort een belletje vanuit Milaan verwachten. Regerend Italiaans kampioen Internazionale wil de verdediging verjongen en denkt aan Hummels op de plaats van Cristian Chivu. De Duits international ligt nog tot 2014 vast. (Tele Uno )

Hij wordt door veel clubs uit Engeland en Italië begeerd, maar Josip Ilicic is niet van plan om Palermo al na een jaar te verlaten. De middenvelder uit Slovenië is bezig aan een zeer sterk seizoen en dat nota bene in zijn eerste contractjaar. "Ik heb een contract voor vier jaar en ik houd me niet bezig met andere clubs. Dat doen preses Maurizio en mijn zaakwaarnemer wel voor me." Duidelijk. (Il Giornale )

Terwijl Chelsea een serieus bod op hem voorbereidt, is ook Barcelona nog niet vergeten wie Gareth Bale is. De locomotief van Cardiff wordt sinds zijn geweldige optredens tegen Internazionale gevolgd door de Europese topclubs en Barcelona twijfelt nog aan wie het straks haar zomerbudget volledig spendeert. Aan Cesc Fàbregas, die waarschijnlijk nog altijd niet weg mag, of aan Bale. (Cadena Ser )

Arsenal lijkt zich intussen te realiseren dat het Fàbregas niet eeuwig in het Emirates Stadium kan houden. Indien zich in de zomer een club meldt die vijftig miljoen euro voor de aanvoerder neertelt, geven the Gunners groen licht voor gesprekken met de speler. Er is alleen wel één belangrijke voorwaarde: het mag niet om een bod van een competitiegenoot gaan. (The Sun )

Juventus hoopt binnen een week van Andrea Pirlo te horen of hij naar Turijn komt of niet. De vrijetrappenspecialist is bijna transfervrij en niets wijst er nog op, dat AC Milan moeite doet hem te behouden. Als Pirlo gevoelig is voor een driejarig contract bij Juventus à vier miljoen euro per jaar, staat niets een samenwerking nog in de weg. Speeltijd of clubliefde geeft waarschijnlijk de doorslag. (Corriere dello Sport )

Kevin-Prince Boateng maakt AC Milan duidelijk sterker

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
33
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties