Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 6/10)

Laatste update:

Cesena wil bij Juventus gaan shoppen. De jongelingen Albin Ekdal en Sergio Almirón zijn bij de topclub uit Turijn overbodig geraakt en kunnen bij een nieuwe werkgever op meer speelminuten rekenen, terwijl de negentienjarige Luca Giandonato ook in de belangstelling van Cesena staat. Juventus heeft momenteel een overschot aan middenvelders en Cesena kan daarbij uitkomst bieden. (Sky Italia)

Raúl staat nog tot de zomer van 2012 onder contract bij Schalke 04 en heeft aangegeven zijn contract niet te zullen verlengen. Dat zorgt ervoor dat de alarmbellen in Blackburn zijn gaan rinkelen: Blackburn Rovers wil graag een grote naam naar de club halen en denkt nu aan Raúl. Michel Salgado, voormalig ploeggenoot van de spits bij Real Madrid, is ingeschakeld om de deal mogelijk te maken. (Daily Mirror)

Shay Given wist een jaar geleden al dat zijn tijd bij Manchester City over was. De doelman van Aston Villa realiseerde zich dat nadat hij in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen werd gepasseerd door Joe Hart. “Ik startte zelfs niet eens meer in de wedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dus heb ik al vrij snel mijn conclusies getrokken en wist ik dat het voorbij was”, aldus de Ier. (The Guardian)

Andrés Guardado speelt volgend seizoen wellicht in de Bundesliga. De Mexicaan staat nog altijd onder contract bij Deportivo la Coruña, maar landskampioen Borussia Dortmund wil de linkspoot maar wat graag vastleggen. Enkele jaren terug stond de flankspeler ook al in de belangstelling van PSV, maar tot een overgang naar de Eredivisie kwam het destijds niet. Dortmund heeft nu concurrentie van meerdere Spaanse clubs. (AS)

Bij Valencia houdt men steeds meer rekening met een vertrek van Juan Mata. De aanvallende middenvelder wordt door vrijwel iedere topclub in Engeland in de gaten gehouden, maar gaf zelf eerder aan gelukkig te zijn bij zijn huidige club. Trainer Unai Emery gelooft echter niet dat hij blijft. “Bij een groot geldbedrag moeten we wel overstag gaan”, aldus de oefenmeester, die Mata graag ziet blijven. (Cadena Copa)

Felipe Melo zegt dat hij er qua salaris flink op vooruit gaat, dankzij zijn aanstaande transfer naar een Europese club, maar het is nog altijd niet bekend welke club dit dan is. Vermoedelijk gaat het om een Turkse topclub, al was Melo dichtbij een terugkeer naar Brazilië: “Er is zeker een moment geweest waarop ik dacht dat het tijd was om terug te keren. Maar ik ben nog niet klaar in Europa”, benadrukt Melo. (Tuttosport)

Voor Sebastián Coates lijkt een mooie toekomst in het verschiet te liggen. De jonge verdediger van het Uruguayaanse Nacional maakt indruk op de Copa América en kan rekenen op de interesse van grote clubs. Nu is bekend dat ook Juventus de twintigjarige speler nauwlettend in de gaten houdt. De Oude Dame zou eigenlijk voor Simon Kjaer gaan, maar ziet meer toekomst in de viervoudig Uruguayaans international. (Gazzetta dello Sport)

Wat denk je dat Raúl volgend jaar zomer doet?

Meer nieuws

Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
0
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
18
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
14
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
16
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties