Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 5/8)

Laatste update:

Internazionale kijkt goed in Brazilië rond voor toekomstige versterkingen. De club van Wesley Sneijder en Luc Castaignos heeft drie talenten uit het Zuid-Amerikaanse land op het oog. Lucas, een aanvallende middenvelder van Sao Paulo, staat hoog op de verlanglijst. En dat geldt ook voor verdediger Juan (Internacional de Porto Alegre) en middenvelder Casemiro, ploeggenoot van Lucas. (Corriere dello Sport)

Hakim Slimani heeft afgelopen week het eerste serieuze contractvoorstel voor Gregory van der Wiel ontvangen. De zaakwaarnemer, die vorige week vrijdag samen met de verdediger van Ajax een delegatie van de AS Roma op Schiphol ontmoette, laat momenteel zijn licht schijnen over een vijfjarig contract. De Oranje-international kan in vijf jaar tijd een bedrag van 13,2 miljoen euro verdienen. (Guerin Sportivo)

Doncaster Rovers wil Lassana Diarra van Real Madrid huren, maar dat is niet de enige bekende naam die op de verlanglijst staat. Ook Mahamadou Diarra, die momenteel zonder club zit, en West Ham United-aanvaller Frédéric Piquionne genieten interesse van de Championship-club. De laatstgenoemde heeft in zeven wedstrijden voor de Londenaren nog geen enkel doelpunt gemaakt. (Diverse Britse tabloids)

De belangstelling voor Tommy Hoban neemt toe. De pas zeventienjarige centrale verdediger speelde vijf maanden geleden zijn enige wedstrijd voor Watford en geniet belangstelling van Arsenal. Nu heeft ook Manchester City de naam van de Iers jeugdinternational aan haar schaduwlijst toegevoegd. Hoban wil het seizoen sowieso bij Watford afmaken, daar hij dicht tegen het eerste elftal aanzit. (The Guardian)

Arsène Wenger haalde André Santos als opvolger van Gaël Clichy, maar desondanks klopt hij in januari bij Barcelona aan. De manager van Arsenal wil Maxwell in de winterse transferperiode van de Catalanen overnemen. De ex-speler van Ajax en Internazionale zou afgelopen zomer eigenlijk als wisselgeld in de transfer van Cesc Fàbregas naar Londen zijn verkast, maar Barcelona hield dat uiteindelijk tegen. (The Sun)

Florentino Pérez heeft zich niet geliefd gemaakt bij diverse politieke partijen in Madrid. De gemeente heeft enkele terreinen naast het Santiago Bernabéu, met een waarde van 22 miljoen euro, met Real Madrid geruild tegen enkele terreinen in een ander stadsdeel van de hoofdstad, die 'maar' 488.000 euro waard zijn. De gemeente heeft de waarde van de terreinen voor Real plotseling vertwintigvoudigd. (El Confidencial)

Pérez was door zijn activiteiten in het bedrijfsleven al niet geliefd onder diverse politici, maar dit is voor velen het toppunt. Ook de rol van burgemeester Alberto Ruiz Gallardón wordt aan de kaak gesteld. Het is zelfs zo dat de terreinen naast het stadion bestemd waren voor sportieve doeleinden ten behoefte van de inwoners, maar Pérez heeft het voor elkaar gekregen om het gebied voor privé-doeleinden te kunnen gebruiken. (El Confidencial)

De Italiaanse competitie past .... bij Gregory van der Wiel

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
4
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
13
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties