Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 3/9)

Laatste update:

Het is nog even afwachten in welke Premier League Robbie Keane terecht gaat komen. De aanvaller van Los Angeles Galaxy kan zowel in Engeland als in Schotland op huurbasis aan de slag; Aston Villa wil de Ier voor twee maanden vastleggen, maar ook Celtic wil Keane in huis halen. De spits speelde twee jaar geleden al voor the Bhoys en krijgt nu de kans terug te keren in Glasgow. (Setanta)

Fred Rutten kan komend seizoen weer in het buitenland aan de slag en wellicht komt hij Oranje-internationals tegen. Valencia heeft een short-list opgesteld met trainers die eventueel het takenpakket van Unai Emery kunnen overnemen. Mauricio Pochettino van Espanyol geniet echter de voorkeur boven Rutten, die in Valencia spelers als Hedwiges Maduro en wellicht Gregory van der Wiel zou treffen. (Canal 9)

Newcastle United is al even op zoek naar defensieve versterking en daarin is nog geen verandering gekomen. Zeker nu Steven Taylor de rest van het seizoen is uitgeschakeld wil trainer Alan Pardew er minstens één verdediger bij. Ashley Williams van Swansea City is de laatste naam die is toegevoegd aan het lijstje van de Magpies-coach. De Welsh international moet 9,5 miljoen euro kosten. (Daily Mirror)

Niet iedereen is ervan overtuigd dat ‘privé-redenen’ David Beckham weerhielden van zijn komst naar Paris Saint-Germain. Er wordt gefluisterd dat de Engelsman twijfelde aan zijn eigen fysieke gesteldheid en dat hij daarvan heeft afgezien van een transfer naar PSG. Becks zou gevreesd hebben dat er in de Franse Ligue 1 op fysiek gebied veel meer van hem zou worden gevraagd dan in de Major League Soccer. (Le Parisien)

Taye Taiwo vertrekt deze maand naar alle waarschijnlijkheid niet naar Arsenal. De 26-jarige linkerverdediger komt bij AC Milan niet veel aan spelen toe, terwijl er in Londen een vloek lijkt te rusten op de linksbackpositie. 'Het is slechts een gerucht", verzekert zaakwaarnemer Fabio Parisi. "Ik weet niet of Arsenal een linksback zoekt, maar er is sowieso geen contact geweest." Duidelijk. (Corriere dello Sport)

Blackburn Rovers is niet van plan om Mauro Formica voor een appel en een ei te laten gaan. De Premier League-club heeft een bod van Newell's Old Boys op de aanvallende middenvelder afgewezen. In Blackburn wil men Formica sowieso niet verhuren en een verkoop voor minder dan zes miljoen euro is ook niet aan de orde. "Ik sta open voor een verhuurperiode", baalt de 23-jarige Argentijn. (The People)

De kans is groot dat Gaël Kakuta het lopende seizoen in Frankrijk afmaakt. Steeds meer clubs uit de Ligue 1 zijn geïnteresseerd in de twintigjarige vleugelaanvaller van Chelsea. Kakuta maakte de afgelopen maanden geen al te beste indruk bij zijn tijdelijke werkgever Bolton Wanderers en kan nu bij Olympique Nice terecht. Eerder vielen de namen van Olympique Marseille, Dijon en Saint-Étienne. (Le 10 Sport)

Fred Rutten is goed genoeg voor een topclub

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties