Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 4/9)

Laatste update:

Arsenal-trainer Arsène Wenger is daarnaast ook op zoek naar versterking van zijn defensie. The Gunners laten daarom een verdediger uit Oman meetrainen: de 24-jarige Saas Al-Mukhaini staat op dit moment in zijn vaderland onder contract bij Fanja SC, maar krijgt de kans om in Londen aan de slag te gaan. De stopper speelde 23 interlands voor Oman en mag Wenger de komende dagen overtuigen. (The Times)

FC Groningen baalt van de aanstaande overgang van Marco Reus naar Borussia Dortmund. Borussia Mönchengladbach ontvangt 17,5 miljoen euro voor de transfer van de Duits international en wil een deel van dat geld besteden aan de komst van Dusan Tadic. De Servische aanvaller wordt al langer met het buitenland in verband gebracht en zijn naam is bij diverse Bundesliga-clubs bekend. (Westdeutsche Zeitung)

Andrea D'Amico denkt dat Martin Jol niet te vroeg moet juichen aangaande Maxi López. Fulham heeft interesse in de Argentijn en Pietro Lo Monaco, directeur van López' huidige club Catania, liet recent weten dat Fulham een goed bod had gedaan. D'Amico denkt echter niet dat het zo'n vaart zal lopen met een transfer. “Ik ga verder niet in op wat Lo Monaco zei, van onze kant wachten we nog steeds op nieuws”, zegt de zaakwaarnemer. (Sky Sports)

Darron Gibson komt vrijwel niet aan de beurt bij Manchester United en daar denkt Everton van te kunnen profiteren. The Toffees hebben het financieel niet zo breed, maar weten ook Gibsons contract na dit seizoen ten einde loopt. Mocht Manchester United nog iets willen verdienen aan de 24-jarige bankzitter, dan lijkt het raadzaam 'ja' te zeggen op een beetje redelijk bod vanuit Liverpool. (talkSPORT)

Andy Carroll: van recordaankoop tot wisselgeld. Het is een triest verhaal, maar mogelijk binnenkort de realiteit voor de duurste speler die Liverpool ooit kocht. Carroll blijkt het niveau van the Reds helemaal niet aan te kunnen en Kenny Dalglish wil de spits graag ruilen voor Darren Bent van Aston Villa. Dalglish denkt dat Bent het een stuk beter zal doen voor Liverpool. (Daily Express)

Bij Los Angeles Galaxy gaat men ervan uit dat David Beckham spoedig een nieuw contract ondertekent. De middenvelder zag afgelopen week af van een verbintenis bioj Paris Saint-Germain en is nu officieel transfervrij. 'We zijn al een maand of drie in gesprek en het lijkt erop dat hij bij ons blijft. Maar het is nog allerminst zeker", stelt sportbestuurder Tim Leiweke. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (LA Times)

Bayern München lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over een vertrek van Mario Gomez, die in Beieren nog maar anderhalf jaar onder contract staat. "Ik voel me hier heel erg op mijn gemak", verzekert de doelpuntenmachine. "Het buitenland? Daar dacht ik vroeger inderdaad aan, maar dat was voor mijn verblijf bij Bayern." In zijn kinderjaren droomde de Duits international van een contract bij Barcelona. (Kicker)

Dusan Tadic kan bij een betere club terecht dan Borussia Mönchengladbach

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties