Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (vrijdag, 5/9)

Laatste update:

Rolando is de afgelopen maanden genoemd als kandidaat-versterking van menig topclub, Chelsea voorop. De Portugees is na zevenenhalf jaar in de Liga Sagres echter nog niet uitgekeken op de competitie in zijn vaderland en kan weinig met de geruchtenstroom. “Ik zie uit naar de volgende wedstrijd van FC Porto, meer niet. Als iemand gaat, komt er weer een ander in zijn plaats”, merkt Rolando droogjes op. (A Bola)

Feyenoord hoopt Otman Bakkal in de zomer definitief over te nemen, maar de middenvelder kan ook voor het eerst naar het buitenland gaan. Middlesbrough is gecharmeerd geraakt van de geboren Eindhovenaar, die door PSV is verhuurd aan Feyenoord. Boro was eerder in de markt voor Orlando Engelaar, maar een deal afronden lukte niet. Bakkal is wat creatiever en wordt nog hoger ingeschat door de Engelsen. (Gazette Live)

Iker Casillas heeft besloten een aangenaam optrekje aan te schaffen voor Sara Carbonero en zichzelf. De doelman van Real Madrid en de knappe verslaggeefster van Telecinco verhuizen naar de luxueuze wijk La Finca in Madrid. Daar hebben ook Cristiano Ronaldo, Fábio Coentrao, José Mourinho, actrice Penelope Cruz en diverse andere grootheden een huis. (Diverse Spaanse media)

Ondanks de huizencrisis hebben Casillas en Carbonero de lieve som van 1,8 miljoen euro neergeteld voor hun nieuwe stulpje, dat overigens niet nieuw gebouwd is. Het huis van de keeper en de journaliste beslaat 480 vierkante meter, heeft een garage waarin vier auto's gestald kunnen worden, een achtertuin van 120 vierkante meter, een privé-zwembad en tal van andere luxueuze voorzieningen. Niets om jaloers op te zijn, dus. (Diverse Spaanse media)

Internazionale hoopt vurig dat Josep Guardiola het na vier seizoenen voor gezien houdt bij Barcelona. De veertigjarige trainer won alles wat er maar te winnen valt met los Azulgrana en tekent iedere keer maar voor een seizoen bij. In Milaan gaat men ervan uit dat Guardiola straks toe is aan een nieuwe uitdaging en zin heeft om van Inter weer een superdominante grootmacht te maken. (La Gazzetta dello Sport)

De kans lijkt echter groot dat 'Pep' toch nog voor een vijfde seizoen in Catalonië gaat. Daarna zal de hegemonie van Barcelona vermoedelijk ten einde komen en kan Inter echt vol voor de trainer gaan. Het is dan inmiddels de zomer van 2013 en dat betekent dat Sir Alex Fergusons pensioen ook steeds dichterbij komt. Het is dus nog de vraag of Guardiola dan niet liever een sabbatical year ingelast en dan naar Manchester United vertrekt. (La Gazzetta dello Sport)

Hij gaat wel weg, hij gaat niet weg, hij gaat. .. misschien weg. Stephan El-Shaarawy weet nog altijd niet of hij sportieve toekomst heeft bij AC Milan en de man die mede afhankelijk is van de definitieve uitkomst heet Carlos Tévez. I Rossoneri onderzoeken de mogelijkheid Tévez op huurbasis naar Italië te halen. El-Shaarawy, negentien jaar en brandend van ambitie, zal zich laten verhuren als Carlitos echt komt. (Tele Uno)

Ik denk dat Otman Bakkal volgend jaar nog bij Feyenoord speelt

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties