Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 2/2)

Laatste update:

Real Madrid wil blijkbaar heel graag van Rafael van der Vaart af. De Spaanse club heeft Juventus voor de tweede keer deze week een fax gestuurd met de vraag of men de Nederlander op wat voor manier dan ook, verkoop of verhuur met optie tot koop, in Turijn kan stallen. Juventus wil de knoop pas doorhakken als men weet hoe de ploeg de belangrijke duels met Internazionale en Bayern München heeft doorstaan. (AS)

De reden waarom Manchester United de komst van Adem Ljajic heeft afgeblazen is inmiddels bekend. Sir Alex Ferguson wil de gereseveerde miljoenen besteden aan het aantrekken van Edin Dzeko. De gelouterde oefenmeester is van mening dat een extra aanvaller geen kwaad zou kunnen en ziet in de Bosniër een welkome versterking. Dzeko wordt al maanden met een overgang naar AC Milan in verband gebracht. (Diverse Britse tabloids)

Rasmus Lindgren ziet een terugkeer naar zijn vaderland niet zitten. De middenvelder staat op de verlanglijst van diverse Zweedse clubs, maar is van mening dat het niveau in de Allsvenskan ontoereikend is. De Ajacied staat wel open voor Bröndby IF. De club uit Denemarken bekeek onlangs al de verrichtingen van Lindgren, zal dit binnen afzienbare tijd nog een keer doen, maar ziet zijn prijskaartje als een groot obstakel. (Expressen)

AC Milan doet er alles aan om middenvelder Gennaro Gattuso tot bedaren te brengen. Gattuso baalt van zijn bijrol onder Leonardo, maar heeft van vice-voorzitter Adriano Galliani te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken omdat hij als een sleutelspeler wordt gezien. Bovendien wil Galliani het doorlopende contract van Gattuso tot de zomer van 2013, met een eenzijdige optie voor nog een contractjaar, verlengen. (La Gazzetta dello Sport)

Trond Sollied heeft over een gebrek aan belangstelling niet te klagen. Na Ankaragücü en Racing Genk, dat inmiddels als voorzien is, wil ook Rosenborg BK de voormalig oefenmeester van SC Heerenveen aantrekken. Sollied houdt zich voorlopig op de vlakte over de interesse uit zijn vaderland. "Ik zou terug kunnen keren, maar dat heeft allemaal te maken met timing. We gaan bekijken of het kan." Ankaragücü en Genk kregen ook al geen hoogte van de hoofdtrainer. (TV2)

Cesare Prandelli heeft naar eigen zeggen geen belangstelling voor het eventuele bondscoachschap van Italië. De oefenmeester van Fiorentina wordt gezien als de belangrijkste kandidaat om Marcello Lippi na het WK op te volgen. "Ik heb nog een doorlopend contract en bovendien is mijn werk in Florence nog lang niet af." Beide partijen onderhandelen al enkele maanden over een contract tot de zomer van 2013. (Diverse Italiaanse media)

Altijd al een wasbordje zoals Cristiano Ronaldo willen hebben? Het geheim van de aanvaller van Real Madrid is inmiddels bekend. Volgens een collega, die niet bij naam wil worden genoemd, voert de Portugees international elke dag drieduizend buikspieroefeningen uit. "Zelfs op de wedstrijddag zelf, of gewoon tijdens het televisie kijken, gaat Ronaldo op de grond liggen om de drieduizend te halen." (Diverse Spaanse media)

Huub Stevens kan tot aan het einde van het lopende seizoen beschikken over Marc Janko. Alhoewel de belangstelling voor de aanvaller van Red Bull Salzburg toeneemt, is hij volgens zijn zaakwaarnemer Georg Stangassinger niet op een tussentijdse transfer uit. "Hij wil ook dit seizoen weer een prijs met Salzburg pakken." Het contract van de Oostenrijks international in de Mozartstad loopt tot medio 2013. (Salzburger Nachrichten)

Sevilla overweegt Mbark Boussoufa reeds in januari aan te trekken. Dit omdat de Spaanse club vreest dat de marktwaarde van de spelmaker van Anderlecht volgend jaar aanzienlijk hoger zal zijn naarmate de geruchtenstroom toeneemt. Bovendien heeft men in Andalusië weinig hoop meer op de komst van Werder Bremen-technicus Mesut Özil, die uit is op een zomerse transfer naar de Serie A of de Premier League. (Marca)

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
0
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
2
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
1
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
7
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties