Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 1/2)

Laatste update:

Manchester United-coach Sir Alex Ferguson vindt dat het belang van zijn club boven dat van Engeland gaat. Dat zou ook de mening van aanvoerder Rio Ferdinand moeten zijn, aldus Fergie. De verdediger kampt al langere tijd met rugproblemen en heeft de oefeninterland tegen Egypte al afgezegd. Wat Ferguson betreft zet Ferdinand zijn hele interlandloopbaan voor The Three Lions op een lager pitje. (Daily Mail)

Sergio van Dijk lijkt op weg naar een langer verblijf bij Adelaide United. De 27-jarige aanvaller denkt serieus na over een verlenging van zijn huidige, zes maanden durende verbintenis in Australië. “De komende dagen heb ik de tijd om wat dingen uit te zoeken en na te denken over de toekomst", hult de Nederlander vooralsnog in nevelen. "Ik moet ook wat zaken bespreken met mijn familie, hopelijk komen we er uit.” (Reuters)

Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney waren in het verleden bij Manchester United soms niet de beste ploegmakkers, maar wat de Portugees betreft is alles vergeten en vergeven. De aanvaller van Real Madrid zou zelfs graag weer met de Engelsman voetballen. “Ik weet hoe goed Rooney is”, aldus Ronaldo. “Hij is altijd briljant. Ik hoop dat mijn vriend in Manchester en ik weer samen kunnen spelen.” (Marca)

Juventus was donderdagavond niet de enige club die de verrichtingen van Gregory van der Wiel in het onderlinge Europa League-duel nauwlettend in de gaten hield. Ook scouts van Napoli, Fiorentina, Olympique Marseille, Hamburger SV, Sevilla en Aston Villa ontbraken in Turijn niet op het appèl. Ajax verlangt vijftien miljoen euro voor de Oranje-international en wellicht meer als hij een goede indruk achterlaat op het WK. (Tuttosport)

Hij is met zeventien doelpunten topscorer van de Liga Sagres, heeft in zijn contract bij Benfica een transferclausule van zestig miljoen euro en wordt door menig topclub uit Engeland, Italië en Spanje nauwlettend gevolgd. Toch denkt Saint-Étienne, de huidige nummer zestien van Frankrijk, een kans te maken op de komst van Óscar Cardozo. De Franse club zal binnen enkele weken haar interesse in de Paraguayaan concretiseren. (TuttoMercato)

Everton hoopt komende zomer zaken te doen met Molde FK. De Premier League-club heeft liefst drie spelers van de Noorse club op het oog. Voormalig Feyenoord-doelwit Knut Olav Rindaroy liep vorig jaar al stage op Goodison Park en is een degelijke linkerverdediger. Magne Simonsen wordt gezien als een versterking voor de positie van rechtsback, terwijl Vegard Forren in het centrum van de defensie uit de voeten kan. (The People)

Bayern München is niet de enige geïnteresseerde club in Jérémy Toulalan. Ook Atlético Madrid heeft meer dan gemiddelde belangstelling in de verdedigende middenvelder van Olympique Lyon. De Madrilenen lopen echter tegen hetzelfde probleem als Bayern aan: de vraagprijs van twintig miljoen euro. Toulalan is bij Atlético overigens een alternatief: men wil eerst proberen Tiago Mendes definitief aan te trekken. (AS)

Yaya Touré ziet niets in een overgang naar de Premier League. De middenvelder van Barcelona voelt zich gevleid door de belangstelling van Arsenal en Manchester City, maar zegt nog jaren in Catalonië te willen blijven. "Ik heb gehoord dat die clubs interesse hebben, maar mijn toekomst ligt in Barcelona. Ik heb niet voor niets vorig jaar mijn contract verlengd." Zelfs broer en City-speler Kolo Touré krijgt hem niet op andere gedachten. (Sport)

Internazionale zoekt niet alleen in eigen land naar versterking voor de achterhoede. Zo staat ook Mario Fernandes van Gremio de Porto Alegre in de belangstelling van de Italiaanse topclub. De Milanezen zijn niet de enige geïnteresseerde partij, maar hebben als voordeel dat zij al vaker zaken hebben gedaan met belangenbehartiger Jorge Machado. De negentienjarige Braziliaan kost ongeveer negen miljoen euro. (RAI)

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
18
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
18
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties