Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (vrijdag, 2/2)

Laatste update:

Delegaties van Liverpool en Manchester United zaten donderdagavond in Istanbul op de tribune bij het Europa League-duel tussen Fenerbahçe en Lille. De belangstelling van de Engelsen ging niet uit naar een speler van de Turkse topclub, maar naar Adil Rami. De verdediger van Lille stelde niet teleur met een sterk optreden en bovendien een doorslaggevend doelpunt. Het contract van Rami in Lille loopt volgend jaar af. (L'Equipe)

Scouts van Glasgow Rangers zaten op hun beurt donderdagavond in Oostenrijk. Hun aanwezigheid in het Alpenland had te maken met de Europa League-wedstrijd tussen Red Bull Salzburg en Standard Luik. De Schotse topclub heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor Eliaquim Mangala. De verdediger werd eerder onder meer met AC Milan in verband gebracht en mag Luik alleen voor tien miljoen euro verlaten. (Scottisch Sun)

Almería is de geruchtenstroom over de toekomst van Diego Alves meer dan beu en wijst geïnteresseerde clubs derhalve op de transferclausule van twaalf miljoen euro. Voor minder mag de Braziliaanse sluitpost niet uit Almería vertrekken. Daardoor lijkt Real Madrid af te haken. In de Spaanse hoofdstad wil men maximaal vijf miljoen besteden aan het aantrekken van een stand-in voor eerste doelman Iker Casillas. (El Mundo Deportivo)

Real Madrid volgt Jesús Navas al jaren, maar door zijn heimwee was de buitenspeler nooit een serieuze optie voor de hoofdstedelingen. Inmiddels heeft de aanvaller van Sevilla die problemen achter zich gelaten en is hij aan een van zijn beste seizoenen uit zijn loopbaan bezig. Florentino Pérez denkt er zelfs over na een streep te zetten door de komst van Franck Ribéry en volledig voor de Spaans international te gaan. (Marca)

De toekomst van assistent-trainer René Trost bij Roda JC is nog niet duidelijk. Zijn contract bij Roda loopt aan het eind van dit seizoen af. Trost tekende afgelopen jaar voor één seizoen als assistent-trainer. Daarvoor was hij hoofd opleidingen bij de Kerkraadse club. Trost wil graag verder als assistent bij Roda. "De eerste gesprekken zijn geweest, de club heeft extra tijd gevraagd. Ik verwacht binnenkort duidelijkheid." (L1)

Het is nog onduidelijk wat AS Roma komende zomer met Jérémy Menez van plan is. De aanvaller komt dit seizoen amper in actie, is ook minder efficiënt, en dus lijkt het verbreken van het verstandshuwelijk de enige oplossing. Volgens zaakwaarnemer Alain Migliaccio wil Roma niet van de Fransman af, in ieder geval niet op definitieve basis. Vorig seizoen deed Menez 29 keer mee, dit seizoen slechts veertien keer. (Corriere dello Sport)

Drie Engelse topclubs strijden om de handtekening van Kamil Zayatte. De 24-jarige verdediger uit Guinee, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Hull City, wordt gevolgd door Arsenal, Manchester United en Chelsea. Zayatte is in tegenstelling tot veel van zijn ploeggenoten bezig aan een ijzersterk seizoen en heeft een contract dat volgend jaar afloopt. Hull kan zodoende niet de hoofdprijs vragen voor de Afrikaan. (Daily Star)

De contractverlenging van Gerard Piqué is vrijwel in kannen en kruiken. De verdediger van Barcelona heeft donderdagavond zijn fiat gegeven aan een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2015. Zijn oorspronkelijke contract liep medio 2012 af. De Spaans international heeft nu een transferclausule van honderd miljoen euro. Naar alle waarschijnlijkheid zal Barcelona het nieuws in de komende 48 uur bekendmaken. (El Mundo Deportivo)

Na de interesse van Juventus en Genoa is er nu ook vanuit Spanje belangstelling voor Rodrigo Taddei. Sevilla heeft de zaakwaarnemer van de dertigjarige Braziliaan laten weten dat zij de middenvelder in de zomer transfervrij wil binnenhalen. Taddei heeft bij AS Roma een aflopend contract, maar de huidige nummer drie van de Serie A wil die verbintenis maar wat graag openbreken. (Sky Italia)

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties