Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vrouw drijft wig tussen Modric en Real Madrid

Laatste update:

Ronald Koeman kan ongeveer een kleine maand geen beroep doen op de geblesseerde Victor Wanyama, maar raakt de middenvelder mogelijk zelfs definitief kwijt. De 23-jarige Keniaan staat namelijk in de belangstelling van Fiorentina en ook Arsenal, Manchester United en Liverpool worden genoemd. “Victor weet van de interesse van Fiorentina, maar het is niet alleen aan hem of een transfer doorgaat”, zegt een ingewijde. (NairobiNews)

Luka Modric tekende in augustus een nieuw contract bij Real Madrid, maar neemt na dit seizoen mogelijk toch afscheid van Carlo Ancelotti en co. De vrouw van de 29-jarige middenvelder, Vanja Modric, kan namelijk niet aarden in Spanje en zou dus weleens een cruciale rol kunnen spelen in de toekomst van de Kroatisch international. Althans, dat beweert de befaamde spelersmakelaar François Gallardo. (El Chiringuito)

Mario Balotelli heeft nog vier maanden om zijn carrière bij Liverpool te redden. Manager Brendan Rodgers is niet van plan om de aanvaller deze maand te laten gaan, maar als de Italiaan in de terugronde niet presteert, dan kan hij in de zomer zijn koffers pakken. De 24-jarige Balotelli heeft sinds november geen basisplaats meer op Anfield en scoorde pas twee keer voor the Reds. Balo kostte twintig miljoen euro. (Daily Mirror)

Liverpool lijkt intussen al bezig te zijn met de zoektocht naar een mogelijke opvolger voor Balotelli. Trainer Rodgers zou interesse hebben in Kévin Gameiro, een 27-jarige aanvaller van Sevilla. De achtvoudig Frans international kwam in de zomer van 2013 over van Paris Saint-Germain en scoorde tot dusver zeventien keer in 45 officiële wedstrijden voor de Andalusiërs. Gameiro, die nog een contract heeft tot 2018, speelde eerder voor Lorient. (Daily Star)

Denk je dat Luka Modric vertrekt bij Real Madrid?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
16
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties