Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vrouwelijk schoon verjaagt Fellaini uit Liverpool

Laatste update:

Björn Vleminckx schoot in het seizoen 2010/11 alles kort en klein namens NEC, maar echt succesvol is hij nadien niet geworden. Club Brugge lijkt inmiddels ook spijt te hebben van zijn komst, die drie miljoen euro kostte. De Belgen weten dat Vleminckx aan het praten is met Gençlerbirligi en hebben daar geen problemen mee. De nummer elf van Turkije wil het tot 2016 lopende contract graag afkopen bij Brugge. (Diverse Belgische media)

Marouane Fellaini is niet langer in Liverpool woonachtig. De middenvelder voelde zich er naar eigen zeggen niet meer veilig en dat heeft niks met fans van Liverpool te maken. 'In Liverpool wemelt het van vrouwen die iets van mij willen. Ik kon het niet meer aan. In Manchester word ik niet meteen herkend en is er meer respect", aldus de middenvelder, die met zijn kapsel natuurlijk ook niet meteen opvalt. (The Sun)

Taye Taiwo is niet bezig met een vertrek uit Oekraïne. De robuuste linksback zou zijn zaakwaarnemer naar Turkije hebben gestuurd om te praten met Besiktas, maar daar is niets van waar. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Dynamo Kiev en wil er blijven. Dit is een goede club waar de condities voor de spelers uitstekend zijn”, zegt de 27-jarige Nigeriaan. Momenteel wordt de 54-voudig international door AC Milan verhuurd aan Kiev. (Football)

Eintracht Frankfurt heeft belangstelling voor Thomas Hitzlsperger. De dertigjarige middenvelder verbond zich vorig jaar zomer voor slechts een half jaar aan de Premier League-club en maakte de afgelopen weken een goede indruk. De voormalig Duits international kan eventueel een nieuw contract met the Toffees ondertekenen, maar de financiële mogelijkheden van David Moyes zijn beperkt. (The People)

Arsenal en Southampton waren dinsdag niet alleen elkaars tegenstander op het veld, maar enkele uren eerder ook elkaars onderhandelingspartners inzake Luke Shaw. Arsène Wenger hoopt de zeventienjarige linksback in januari voor maximaal zes miljoen euro aan te trekken. Southampton verkocht eerder vleugelspelers als Gareth Bale, Theo Walcott en Alex Oxlade-Chamberlain. (Diverse Britse tabloids)

Goedkoop winkelen in de Championship is heden ten dage bijna niet meer mogelijk. Crystal Palace heeft aan Norwich City laten weten dat Glenn Murray voor minder dan 3,5 miljoen euro niet te koop is. De aanvaller is dit seizoen al goed voor 22 goals. Crystal Palace strijdt dit lopende seizoen om promotie naar de Premier League en wil zijn topschutter het liefst met een nieuw contract langer aan zich binden. (The Sun)

Crystal Palace is sowieso niet de makkelijkste onderhandelingspartner, zo lijkt het. The Eagles hebben alle geïnteresseerde clubs in Wilfried Zaha laten weten dat de vraagprijs voor de twintigjarige aanvaller liefst 25 miljoen euro bedraagt. Een verre van marktconform bedrag, zo vinden ook Arsenal, Tottenham Hotspur en Manchester United. Deze clubs gaan tot hooguit tien miljoen euro. (The Independent)

Luke Shaw maakt Arsenal per direct sterker

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
0
Barca-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
1
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
13
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties