Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waarde Barcelona-doelwit geschat op 225 miljoen euro

Laatste update:

Michael O'Neill, die afgelopen dinsdag WK-kwalificatie misliep met Noord-Ierland, heeft verschillende aanbiedingen op zak. Sunderland ziet het zitten in de bondscoach, die woensdagochtend officieel is benaderd door Schotland. (Sky Sports)

Christian Eriksen is nog altijd in beeld bij Barcelona. De spelmaker van Tottenham Hotspur, die als alternatief geldt voor Philippe Coutinho, lijkt echter onhaalbaar, aangezien de Deen wordt getaxeerd op 225 miljoen euro. (Mundo Deportivo)

Geoffrey Kondogbia wil definitief overstappen naar Valencia. De huurling van Internazionale wil zich in de kijker spelen bij bondscoach Didier Deschamps, zodat hij de Franse middenvelder meeneemt naar het WK in Rusland. (Superdeporte)

Fenerbahçe aast op Anthony Ujah. De Turkse topclub is van plan de aanvalslinie ter versterken en heeft reeds contact opgenomen met de Nigeriaan van het Chinese Liaoning FC. (Fanatik)

Arsène Wenger ziet een rol als bondscoach op het WK in Qatar in 2022 zitten. De manager van Arsenal zegt geïnteresseerd te zijn in het leiden van een land. (beIN SPORTS)

Christian Eriksen is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
16
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
54
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties