Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Walcott maakt shock transfer naar Primera División

Laatste update:

Juventus wil Barcelona te slim af zijn en Domenico Berardi al in januari aantrekken. De club uit Turijn heeft volgend jaar zomer een optie tot koop van achttien miljoen euro, en een jaar later van 25 miljoen euro, maar door de interesse van Barcelona kan Juventus niet zo lang wachten. De Oude Dame zal Sassuolo ter compensatie een bedrag van twintig miljoen euro aanbieden, plus de diensten van Simone Zaza. (La Gazzetta dello Sport)

Barcelona schijnt de voorhoede in januari te willen versterken en heeft het nu voorzien op een ‘shock target’. Althans, zo wordt de vermeende belangstelling van de Catalanen voor de 26-jarige Theo Walcott uitgelegd. De Engels international verlengde in juli nog zijn contract bij Arsenal met drie seizoenen en kwam daardoor tot medio 2019 vast te liggen in het Emirates Stadium. Hij speelt sinds januari 2006 voor Arsenal. (Mundo Deportivo)

Liverpool ging in het verleden tweemaal voor Jürgen Klopp, maar zonder resultaat. De clubleiding wil over twee maanden opnieuw in gesprek gaan met de werkloze Duitser. Het zou voorlopig om 'verkennende gesprekken' gaan, om elkaars standpunt te weten te komen. Mocht Liverpool in de komende weken echter niet op gang komen, dan valt niet uit te sluiten dat Brendan Rodgers voortijdig moet wijken. (The Sun)

Quincy Promes gaat vanaf januari mogelijk voorzetten geven op Igor Portnyagin. De 26-jarige aanvaller maakte vorig seizoen elf doelpunten in de Premjer Liga, maar is zijn basisplaats bij Rubin Kazan inmiddels kwijtgeraakt en mag ondanks een tot medio 2018 doorlopend contract bij een goed bod vertrekken. Spartak zou bereid zijn om drie miljoen euro voor de Russisch international te betalen. (Bobsoccer)

Zie jij Theo Walcott ooit voor een club buiten Engeland spelen?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
0
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
22
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
99
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
34
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties