Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wanhopig NEC wendt zich tot Mikhail Ponomarev

Laatste update:

Arsenal gaat zich normaal gesproken in januari niet roeren op de transfermarkt. Directeur Vinai Venkatesham geeft aan dat inkomende transfers alleen een optie zijn als er plots blessures optreden in de selectie van de Londenaren. (Bloomberg)

NEC zit financieel momenteel in zwaar weer en heeft zich nu gewend tot een Russische zakenman. Mikhail Ponomarev moet de Nijmeegse club als geldschieter gaan bijstaan. (De Gelderlander)

Chelsea is tevreden over het seizoen dat Emerson Palmieri tot nu toe doormaakt en wil de verdediger daarvoor belonen. Hij kan een nieuw, vijfjarig contract ondertekenen met de Londense club. (Diverse Italiaanse media)

Atlético Madrid heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Agustin Almendra. De jonge middenvelder van Boca Juniors wordt ook nadrukkelijk gevolgd door een groot aantal Italiaanse clubs. (Diverse Italiaanse media)

De kans is klein dat Henrik Larsson als manager aan de slag gaat bij Southend United. De Engelse derdedivisionist voerde gesprekken met de Zweedse oud-spits, maar is toch van mening dat hij over te weinig ervaring als trainer beschikt. (Sky Sports)

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
1
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties