Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weeksalaris van 207.000 euro bleek niet voldoende

Laatste update:

Galatasaray versterkte zich al met Bilal Kisa, maar is daarmee nog niet klaar. De kampioen van Turkije hoopt ook Jem Karacan naar Europees Istanbul te halen. De 26-jarige middenvelder heeft aangegeven zijn aflopende contract bij Reading niet te willen verlengen, omdat hij naar Galatasaray zou willen. De voormalig jeugdinternational, die sinds 2003 bij Reading speelde, heeft overigens nog elf andere aanbiedingen op zak. (Sporx)

Petr Cech heeft een riante aanbieding van Paris Saint-Germain afgeslagen. De 33-jarige doelman, die aan de slag gaat bij Arsenal, kon meer dan 207.000 euro per week verdienen in Parijs. De Tsjech en zijn gezin wilden Londen echter niet verlaten. Tottenham Hotspur, Manchester United, Besiktas, Internazionale en Real Madrid werden ook met Cech in verband gebracht, maar Arsenal kwam dus als winnaar uit de strijd. (Daily Mail)

Marc Janko mocht tot zijn eigen verbazing niet blijven bij Sydney FC, maar de ex-spits van FC Twente hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. Er zijn drie grote clubs geïnteresseerd in de boomlange doelpuntenmaker. “Het gaat om interessante clubs. Als het een van die drie clubs wordt, is dat een fantastische zaak voor mij”, laat de international van Oostenrijk optekenen. (Kurier)

Joël Matip gaat voor het eerst in zijn carrière een buitenlands avontuur aan. De 23-jarige centrale verdediger staat op het punt om een meerjarig contract te tekenen bij Newcastle United en hij moet Schalke 04 bijna veertien miljoen euro opleveren. De 25-voudig international van Kameroen heeft bij Schalke nog maar een contract voor één seizoen en speelt al sinds zijn vijftiende voor de club van Klaas-Jan Huntelaar. (Metro)

Petr Cech past beter bij Arsenal dan bij Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
2
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties