Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wegen van Honda en AC Milan scheiden alsnog

Laatste update:

In Napels denkt trainer Maurizio Sarri momenteel niet aan een contractverlenging bij Napoli. De oefenmeester is in het bezit van een eenjarig contract, waardoor er nu al geruchten zijn. “Hij moet bepaalde doelen behalen, maar het is nu nog te vroeg om dat te kunnen beoordelen. Voor nu is het belangrijk dat Maurizio goed presteert en het kan beter: Napoli speelt nu op zestig procent van het kunnen”, vindt zaakwaarnemer Alessandro Pellegrini. (Radio Kiss Kiss)

Keisuke Honda is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij AC Milan. De aanvallende middenvelder wees in de zomer aanbiedingen van Tottenham Hotspur en Everton af, maar de directie zou hem in januari alsnog willen verkopen. De 29-jarige Japanner, 73-voudig international, was onlangs kritisch op de clubleiding en zei dat trainer Sinisa Mihajlovic niet bekritiseerd mag worden: “Want de hele club moet veranderen”, vond de linkspoot. (Corriere dello Sport)

Alejandro Grimaldo brak nog niet door bij Barcelona en gaat het vermoedelijk elders proberen. De twintigjarige vleugelspeler heeft bij Barcelona een contract tot medio 2016 en een verlenging lijkt uitgesloten. Grimaldo zou het nu bijna eens zijn met een Spaanse club die in de Champions League speelt. Real Madrid lijkt onwaarschijnlijk, waardoor Atlético Madrid, Valencia en Sevilla nog overblijven. (RAC1)

Robbie Fowler keert graag terug bij Liverpool. De oud-aanvaller zou op Anfield best de rechterhand willen worden van Jürgen Klopp, die nadrukkelijk met het hoofdtrainerschap van the Reds in verband wordt gebracht. “Ik zou dat geweldig vinden. Liverpool heeft een groot gedeelte van mijn leven gedomineerd. Klopp is een goede manager, al is Carlo Ancelotti dat ook”, zegt de veertigjarige Fowler. Ancelotti schreef zichzelf echter al af voor de baan. (Daily Mail)

Denk je dat Keisuke Honda snel een nieuwe club zal vinden?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties