Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wegen van leider Clasie en Feyenoord scheiden

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel ziet het wel zitten om langer bij Saint-Étienne te blijven. De spits wordt dit seizoen gehuurd van Norwich City en de Ligue 1-club heeft de optie om de Nederlander komende zomer definitief over te nemen. “Ik denk er zelf serieus over na om hier te blijven. Ik zie op dit moment niet in waarom ik naar een andere club zou vertrekken”, zegt de voormalig speler van FC Utrecht, Vitesse en Sporting Portugal. (Le 10 Sport)

Jordy Clasie koos in de zomer voor een langer verblijf bij Feyenoord, maar krijgt mogelijk alsnog een transfer. Lazio plukte Stefan de Vrij voor aanvang van dit seizoen weg bij de Rotterdammers en zou nu ook de aanvoerder van het team van trainer Fred Rutten naar Rome willen halen. Clasie heeft zich de afgelopen maanden ontpopt tot de leider van Feyenoord en Lazio wil de middenvelder naar de Serie A halen. (La Repubblica)

De kans bestaat dat een talent van Real Madrid zijn opwachting maakt in de Bundesliga. De twintigjarige Álvaro Medrán speelt in de Spaanse hoofdstad nog bij de beloften, maar Hannover 96 wil de veelbelovende middenvelder in januari naar Duitsland halen. Manager Dirk Dufner laat overigens weten dat er ‘momenteel nog niets’ speelt. Ook Bayer Leverkusen en FSV Mainz 05 worden met Medrán in verband gebracht. (Marca)

Paris Saint-Germain gaat serieus proberen Paul Pogba naar de Ligue 1 te halen. De middenvelder van Juventus wordt algemeen beschouwd als een wereldtopper in spe en diverse topclubs zitten achter de Frans international aan. PSG denkt een goede kans te maken op de komst van Pogba, door in ruil voor de middenvelder Javier Pastore aan te bieden aan Juve. Daarnaast zou PSG een fiks bedrag willen betalen. (Le 10 Sport)

Doet Jordy Clasie er goed aan naar Lazio te vertrekken?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
2
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
17
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties