Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wegen van Messi en Barcelona scheiden

Laatste update:

Michael Laudrup was afgelopen zomer net iets te vroeg voor Romelu Lukaku. Swansea City informeerde naar de spits van (toen nog) Chelsea, maar kreeg te horen dat hij de club niet mocht verlaten. Tegen het sluiten van de transfermarkt stemden the Blues echter alsnog in met een vertrek op huurbasis, maar toen hadden the Swans met Wilfried Bony al toegeslagen. Lukaku verkaste uiteindelijk naar Everton. (Sky Sports)

Bij Barcelona doet men er alles aan om een vertrek van Lionel Messi af te doen als onzin, maar achter de schermen is er wel degelijk wat gaande. De tirade van de superster aan het adres van bestuurder Javier Faus heeft de verhoudingen intern op scherp gezet en het moet niet worden uitgesloten dat la Pulga in de zomer vertrekt. Roman Abramovich zit zich al handenwrijvend te verkneukelen: wat het ook kost, Messi móet en zál naar Stamford Bridge komen. (Daily Mirror)

AC Milan gaat in de winterstop niet alleen spelers halen, maar ook afscheid nemen van een aantal selectieleden. Coach Massimiliano Allegri is van mening dat zijn selectie te groot is en hij wil dan ook fors de bezem door de spelersgroep halen. M'baye Niang is al op weg naar Montpellier, maar waarschijnlijk zullen nog meer collega's hem volgen. Wie er precies weg mogen/moeten, zal in januari blijken. (La Gazzetta dello Sport)

Een van de mogelijke namen die San Siro de rug toekeert, is Stephan El Shaarawy. Il Faraone heeft het na een stormachtig begin lastig en kan het niet goed vinden met Allegri. Torino is op de hoogte van die onvrede en hoopt komende maand maximaal te profiteren. 'Wij gaan ons uiterste best doen", bevestigt sportief directeur Gianluca Petrachi, die de jonge spits waarschijnlijk alleen op huurbasis kan overnemen. (Tuttosport)

Denk je dat Lionel Messi ooit voor een andere club dan Barcelona speelt?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties