Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger gaat in de zomer voor duo van Real Madrid

Laatste update:

Het is inmiddels duidelijk dat Josep Guardiola aan de slag gaat bij Manchester City, al hebben andere Engelse clubs nog geprobeerd er een stokje voor te steken. Manchester United en Chelsea hebben, toen al duidelijk was dat Guardiola zou gaan vertrekken bij Bayern München, geprobeerd de Spanjaard te verleiden tot een dienstverband bij hun club. Guardiola had zijn keuze echter al gemaakt. (Daily Mirror)

Voor de winter zit het erop, maar komende zomer wil Arsène Wenger zijn elftal weer fors versterken. De Franse manager van Arsenal denkt onder meer aan twee spelers van Real Madrid: Nacho en Isco. De stopper speelt sporadisch, terwijl Isco zijn plek ook nooit helemaal zeker is. Voor laatstgenoemde willen de Londenaren 32 miljoen euro betalen; Nacho zal een stuk goedkoper zijn. (Don Balón)

Jürgen Klinsmann is blij met de transfer van Matt Miazga naar Chelsea. De topclub uit Londen rondde afgelopen weekend de overgang van de Amerikaanse verdediger af en Klinsmann, bondscoach van de Verenigde Staten, vindt dat goed nieuws. “Het is een geweldige overstap voor hem. Het is voor het Amerikaans elftal ook mooi als een van onze spelers in de Champions League kan gaan voetballen”, zegt de Duitser. (Daily Mail)

Fiorentina heeft tijdens de slotfase van de transferperiode tevergeefs aangeklopt bij Genoa. La Viola was in de zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen in Genua en deed een poging om Sebastian De Maio naar Florence te halen. De 28-jarige verdediger uit Frankrijk mocht echter niet weg van Genoa, dat het bedrag van vier miljoen dat Fiorentina wilde betalen voor De Maio absoluut niet toereikend vond. (Sky Italia)

Arsenal had al in de winterse transferperiode moeten handelen

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties