Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger gaat nog 70 miljoen euro bieden op WK-held

Laatste update:

Roberto Soriano staat in de belangstelling van AC Milan, maar coach Sinisa Mihajlovic wil daar weinig over kwijt. Hij werkte bij Sampdoria samen met de middenvelder. “Ik praat niet over spelers die niet tot mijn eigen selectie behoren. Ik ken hem goed, maar ik zeg alleen iets over mijn eigen jongens. Als ik iets over een andere speler kwijt wil, laat ik dat wel weten aan mijn directeuren”, aldus de Servische coach. (Corriere dello Sport)

Arsène Wenger wil nog een grote naam halen en klopt wellicht bij Bayern München aan. Er wordt gesuggereerd dat Arsenal, dat al eerder met Mario Götze in verband werd gebracht, opnieuw belangstelling heeft voor de aanvallende middenvelder, en dat er eind deze maand een officieel bod kan worden verwacht. Dat Bayern een bedrag van zo’n zeventig miljoen euro vraagt, vinden the Gunners naar verluidt geen probleem. (Daily Express)

Het lijkt erop dat Ronald Koeman snel een nieuwe verdediger mag begroeten. De trainer van Southampton wil zijn defensie versterken na het vertrek van Toby Alderweireld en er waren al geruchten over de mogelijke komst van Kalidou Koulibaly van Napoli. The Saints blijken inderdaad al diverse gesprekken te hebben gevoerd met de club uit Napels en de verwachting is dat de deal op korte termijn beklonken wordt. (Tuttosport)

Virgil van Dijk wordt ook genoemd bij Southampton en is eveneens in beeld bij Everton, maar de Nederlander hoeft waarschijnlijk niet te rekenen op een overgang naar Goodison Park. De verdediger van Celtic werd bij Everton gezien als mogelijke opvolger van John Stones, die nog altijd op het verlanglijstje van Chelsea staat. Als Stones inderdaad vertrekt, schijnen the Toffees echter bij Swansea City aan te kloppen voor Ashley Williams. De Welsh international krijgt de voorkeur boven Van Dijk. (Daily Star)

Mario Götze zou een topaankoop zijn van Arsenal

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties