Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger geeft komst van Duits tweetal niet op

Laatste update:

Bij Fiorentina dacht men precies hetzelfde als bij Feyenoord. La Viola werd in augustus in verband gebracht met John Guidetti, maar besloot om de spits van Manchester City niet te halen, omdat er teveel twijfels waren over zijn fitheid. Feyenoord besloot om die reden ook niet over te gaan tot actie. Guidetti leek vervolgens eerst wel en toen niet naar Celtic te gaan, maar het kwam toch nog goed voor de Zweed. (La Nazione)

Arsène Wenger geeft niet op. Arsenal probeerde de afgelopen transferperiode om Sami Khedira en Marco Reus binnen te halen, maar ving bot bij zowel Real Madrid als Borussia Dortmund. In de winter willen the Gunners echter een nieuwe poging ondernemen en mocht ook dat niet baten, dan keren zij over een klein jaar gewoon terug. Kortom: de twee Duitsers moeten en zullen naar het Emirates Stadium komen. (CaughtOffside)

Ashley Cole voetbalde jarenlang in Londen, maar besloot in de afgelopen transferperiode om een nieuw avontuur aan te gaan en koos voor AS Roma. 'Ik vond dat het tijd was om een nieuw land te ontdekken", zegt de linksback. "Er waren ook aanbiedingen uit Engeland, maar ik wilde graag eens in een andere competitie spelen." De 33-jarige Cole deed afgelopen weekend negentig minuten mee tegen Fiorentina. (Corriere dello Sport)

Harry Redknapp ging er woensdagavond eens goed voor zitten, maar werd wederom teleurgesteld door de Engelse nationale ploeg. Noorwegen werd weliswaar met 1-0 verslagen, maar het voetbal hield niet over. "Daar gaan we weer, twee maanden na het desastreuze WK. Weer een forse teleurstelling voor alles en iedereen. Het is debacle na debacle. De spelers kan het geen bal schelen", foetert Harry Houdini. (The Sun)

Welke middenvelder heeft Arsenal meer nodig?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
17
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
9
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties