Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger gooit transferpolitiek Arsenal om

Laatste update:

Júlio César blijft Queens Park Rangers ook bij degradatie trouw. De Londenaren staan laatste in de Premier League en het gerucht ging dat de 33-jarige Braziliaan zou willen vertrekken als de club zou afglijden. “Absoluut niet. Ik zit hier goed. Ik heb nog een vierjarig contract dus ik zie geen reden om te vertrekken. Mijn toekomst is hier”, zegt de sluitpost, die in de zomer overkwam van Internazionale. (Daily Mail)

Arsenal gaat zich in de zomer vermoedelijk mengen in de strijd om Radamel Falcao. Arsène Wenger gooit zijn transferpolitiek radicaal om en is bereid om zestig miljoen euro (!) neer te tellen voor de Colombiaanse spits van Atlétio Madrid. “We can do it”, zei de Franse coach, gevraagd naar de mogelijkheid om Falcao te betalen. “Als we een speler top vinden, dan zullen we hem halen.” Wordt vervolgd. (Daily Mail)

Paulo Ganso heeft nog niet kunnen schitteren in het shirt van São Paulo. De 23-jarige middenvelder kwam in september voor dik negen miljoen euro over van de grote rivaal Santos, maar heeft mede door blessures nog niet kunnen overtuigen. “Ik moet weer gaan presteren zoals vroeger. Ik wil São Paulo aan veel prijzen helpen en de supporters verwachten veel van mij. Iedereen kent mijn kwaliteiten”, zegt Ganso. (Lancenet)

Onrust bij Olympique Marseille. De transfer van Samir Nasri naar Arsenal zou corrupt zijn en een criminele familie uit Corsica zou een deel van de transferopbrengst van André-Pierre Gignac in hun zak hebben gestoken. De Zuid-Fransen ontkennen ten stelligste. “We hebben met verbazing de foutieve berichtgeving in de media gelezen. De club heeft geen banden met criminele organisaties”, luidt het statement van Marseille. (RMC)

Martin Keown vraagt zich weleens af of Arsenal Gareth Bale had kunnen behouden, als de linkspoot in het Emirates Stadium had gespeeld. “Er zouden dan in ieder geval veel geruchten de ronde doen. Can they keep him? Maar hij staat nog meerdere jaren onder contract bij Tottenham Hotspur. Hij is een ongelooflijk talent. Ik heb Barcelona vorige week gezien en Bale zou prima in dat team passen”, zegt de oud-verdediger. (Daily Mail)

Michu hoopt dat Michael Laudrup aanblijft als trainer van Swansea City. De topscorer weet dat de 42-jarige Deen op het lijstje staat van Manchester City en Chelsea en volgens een peiling van AS wil 72 procent van de fans van Real Madrid dat Laudrup volgend seizoen de nieuwe trainer is in Santiago Bernabéu. “Dat heb ik ook gelezen, maar ik wil dat hij blijft. Hij is erg goed voor me geweest”, zegt de 26-jarige Spanjaard. (BBC)

Juventus sluit aan in het rijtje clubs met belangstelling voor Alessandro Diamanti. De aanvallende middenvelder, die nog tot medio 2017 vastligt bij Bologna, heeft over interesse niets te klagen. De Italiaans international heeft de mogelijkheid om in eigen land over te stappen naar Internazionale, Lazio, Fiorentina en nu dus ook Juve, terwijl Zenit Sint-Petersburg de 29-jarige Diamanti naar de Russische competitie probeert te halen. (TMW)

Past Radamel Falcao bij Arsenal?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties