Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger hoeft ervaren tweetal niet terug te zien

Laatste update:

Vergeleken worden met Raphaël Varane, het is niet niks voor een achttienjarige verdediger van sc Heerenveen. Toch blijft Jerry St. Juste er rustig onder. “Ik heb geen enkele reden om te gaan zweven en ik ben ook niet gevoelig voor de aandacht van de media. Waarom zou ik? Ik denk nog niet aan de toekomst en ik leef op dit moment”, zegt de man die onlangs een nieuw contract tekende in Friesland. (Corner)

Arsène Wenger lijkt van plan bij Arsenal afscheid te nemen van twee routiniers. De 34-jarige Tomás Rosicky en zijn drie jaar jongere ploeggenoot Mathieu Flamini mogen waarschijnlijk allebei vertrekken uit het Emirates Stadium. Wenger heeft op korte termijn gesprekken gepland met de twee middenvelders en de kans is groot dat het ervaren duo dan te horen krijgt dat ze bezig zijn aan hun laatste maanden bij the Gunners. (Daily Mirror)

Elkin Soto, die een zware blessure opliep na een duel met Rafael van der Vaart, blijft waarschijnlijk in Duitsland. De 34-jarige middenvelder van FSV Mainz 05 zou weer in zijn vaderland Colombia gaan voetballen, maar lijkt nu toch een nieuw, eenjarig contract bij de nummer tien van de Bundesliga te gaan tekenen. Mainz-manager Christian Heidel geeft aan dat Soto de kans krijgt om rustig aan zijn revalidatie te werken. (BILD)

Als Queens Park Rangers degradeert, raakt het een aantal belangrijke spelers kwijt. Topscorer Charlie Austin mag voor ruim 13,7 miljoen euro vertrekken en wordt gevolgd door clubs als Southampton, Liverpool, Newcastle United, Crystal Palace en zelfs kampioen Chelsea. Buitenspeler Kevin Philips is in beeld bij West Bromwich Albion, West Ham United en Stoke City. Ook jongens als Rio Ferdinand en Joey Barton gaan weg. (Daily Star)

Ik snap wel dat Arsène Wenger Tomás Rosicky en Mathieu Flamini laat gaan

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
26
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties