Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger hoopt op aanvallers van Real Madrid en Barça

Laatste update:

Stephan Lichtsteiner staat in belangstelling van Internazionale, maar ook Paris Saint-Germain zou interesse hebben. Die club zou met Juventus overleg voeren over een eventuele ruil met Adrien Rabiot. "Of ik teleurgesteld ben door die verhalen? Nou, het is de eerste keer dat ik er iets over hoor. Die geruchten ook altijd. Ik focus mij op de competitie en sta ook open voor een contractverlenging", vertelt de Zwitser. (Tuttosport)

Arsenal gaf dik honderd miljoen euro uit in de voorbije transferperiode en is niet van plan in de winter de hand op de knip te houden. Manager Arsène Wenger acht aanvallende versterking bitter noodzakelijk en heeft de pijlen gericht op Karim Benzema van Real Madrid en Pedro Rodríguez van Barcelona. De kans lijkt echter klein dat de Spaanse grootmachten die spelers willen laten gaan. (Diverse Engelse media)

Andy Carroll en Stewart Downing worden gezien als de grootste miskopen van Liverpool in de afgelopen jaren. De aanvallers spelen nu bij West Ham United, maar Downing is van mening dat hij niet had misstaan in de huidige ploeg van Liverpool: "Brendan Rodgers heeft ontzettend veel spelers gehaald, maar als ik het team nu zie, dan denk ik dat ik daar ook in zou kunnen spelen", aldus de dribbelaar. (Daily Telegraph)

Aston Villa wil in januari de selectie verder versterken. Manager Paul Lambert heeft te horen gekregen dat hij het budget dat toelaat: "Ik heb met algemeen directeur Tom Fox gesproken en we zijn het eens: we moeten wat doen. We krijgen de volledige steun van voorzitter Randy Lerner, maar als hij het ergens niet mee eens is, horen we het ook, hoor. We moeten spelers hebben die dit Villa echt sterker maken", zegt Lambert. (Sky Sports)

Aan wie zou Arsenal het meest hebben?

Meer nieuws

Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
28
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties