Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger hoopt op snel akkoord met Barcelona

Laatste update:

Xherdan Shaqiri staat niet afwijzend tegenover een terugkeer naar de Bundesliga. De aanvaller speelt pas sinds de winterstop voor Internazionale, maar zou daar alweer mogen vertrekken. “Schalke 04 is een grote club, maar op dit moment ben ik nog een speler van Inter en heb ik een meerjarig contract. Ik kan er daarom niet veel over zeggen, maar ik zou ooit best terug willen naar de Duitse competitie”, zegt hij. (SPORT1)

Arsène Wenger wil dolgraag dat de komst van Sergi Samper op korte termijn wordt afgerond. De twintigjarige middenvelder van Barcelona B is al langer in beeld bij Arsenal, dat zelfs al twee keer een bod in de wind geslagen zag worden. De Londenaren blijven volharden en hebben het voorstel verhoogd tot twaalf miljoen euro. De eerste keer dat the Gunners een poging ondernamen, dateert al van 2011. (El Mundo Deportivo)

Abel Hernández gaat mogelijk bij Napoli aan de slag. De club van trainer Maurizio Sarri slijt Duván Zapata aan Udinese en ziet in de 24-jarige Hernández een geschikte opvolger. De negentienvoudig international van Uruguay moet in het Stadio San Paolo de concurrentie aangaan met Gonzalo Higuaín, al zouden ook Torino en Chievo nog voor hem in de markt zijn. Hernández ligt nog tot medio 2018 vast bij Hull City. (Tuttosport)

Ricky van Wolfswinkel kan een terugkeer naar Sporting Portugal op zijn buik schrijven. De aanvaller stond naar verluidt hoog op het verlanglijstje van trainer Jorge Jesus, maar na de komst van Teofilo Gutiérrez zou de club uit Lissabon nu bezig zijn met Konstantinos Mitroglou. De 27-jarige Griek heeft bij Fulham nog een contract tot medio 2018, maar mag voor zo’n zeven miljoen euro vertrekken van Craven Cottage. (O Jogo)

Sergi Samper zou net zo goed kunnen worden bij Arsenal als Cesc Fàbregas

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties