Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger meldt zich in Frankrijk voor groot talent

Laatste update:

Als we Carlo Ancelotti mogen geloven, is Radamel Falcao niet in beeld bij Real Madrid. De coach van los Blancos is meer dan tevreden met zijn huidige spelersgroep en sluit de komst van nog meer versterkingen uit. "We zijn klaar, er komt niemand meer bij", zei Ancelotti, die eerder al sterren als James Rodríguez, Toni Kroos en Keylor Navas mocht verwelkomen. (AS)

Het was te verwachten: Arsène Wenger is wederom bezig met de komst van een jonge Fransman. Nadat Paris Saint-Germain bekendmaakte dat Adrien Rabiot de club mag verlaten, heeft de coach van Arsenal zich meteen in Parijs en bij het management van de speler gemeld. De negentienjarige middenvelder geldt als een groot talent, maar wil zijn contract niet verlengen en mag daarom uitzien naar een andere werkgever. (Daily Express)

José Manuel Jurado keert mogelijk terug op bekend terrein. De Spaanse middenvelder speelde in het verleden 88 competitiewedstrijden voor Atlético Madrid en belandde via Schalke 04 bij Spartak Moskou. Atlético wil Jurado nu terug hebben: Diego Simeone is nog op zoek naar een opvolger voor de vertrokken Diego Ribas en ziet in de 28-jarige Jurado een betaalbare optie. (AS)

Andy Carroll heeft ook bij West Ham United nog weinig laten zien en de momenteel geblesseerde spits begint een reputatie op te bouwen. Nadat Liverpool hem voor ruim veertig miljoen overnam van Newcastle United, begin 2011, ging het al mis. Sam Allardyce, de man die verantwoordelijk was voor zijn komst naar West Ham, legt uit. "Iedereen wilde hem hebben. Hopelijk wordt hij weer fit. Dan gaan we nog veel plezier bleven", denkt hij. (Daily Mirror)

Adrian Rabiot is een aanwinst voor Arsenal

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties