Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger neemt zijn verlies en kijkt rond in Frankrijk

Laatste update:

NEC wilde graag in zee met Mario Been, maar de interesse was niet wederzijds. “We hebben een aantal keer gepoogd om met Been in gesprek te komen, uiteindelijk gaf hij aan niet geïnteresseerd te zijn”, zo vertelt NEC-directeur Bart van Ingen. Over geld werd niet eens gesproken: Been zag een rentree in Nijmegen, om nog onbekende redenen, gewoon niet zitten. NEC stelde donderdag Ernest Faber aan. (Omroep Gelderland)

Arsène Wenger geeft zijn nederlaag in de strijd om Morgan Schneiderlin toe. De Franse middenvelder lijkt voor Manchester United te kiezen en dus moet Arsenal schakelen. Dat is geen probleem, aangezien Geoffrey Kondogbia al langer op het schaduwlijstje stond van de Londense club. De Franse krachtpatser staat nu nog onder contract bij AS Monaco, maar kan voor een slordige dertig miljoen euro worden overgenomen. (Metro)

Ondanks zijn 34 jaar is Dimitar Berbatov nog niet van plan de kicksen op te bergen. Bij AS Monaco werd zijn contract niet verlengd, maar de Bulgaarse technicus streeft nog steeds naar een topcompetitie. "Ik zou graag terugkeren in Engeland. Ik heb daar lang gezeten en bewaar goede herinneringen aan die tijd", zegt hij. Berbatov was in de Premier League actief voor Tottenham Hotspur, Manchester United en Fulham. (Reuters)

Danny Miguel Alves Gomes, beter bekend als Danny, blijft mogelijk langer in Rusland. De 31-jarige Portugese aanvaller kan na zijn vertrek bij Zenit Sint-Petersburg gebruikmaken van zijn transfervrije status en staat in de belangstelling van FK Krasnodar. Die club komt komend seizoen uit in de derde voorronde van de Europa League en mag de komende twee transferperiodes geen spelers kopen. (NTV-Plus)

Geoffrey Kondogbia is 30 miljoen euro waard

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
19
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
11
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties