Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger pleegt telefoontje naar 'topspits in Spanje'

Laatste update:

Iker Casillas ging donderdagavond weer opzichtig de mist in bij Spanje en het kan haast niet anders dat de doelman nu echt publiekelijk geslachtofferd gaat worden. Dat zou goed nieuws zijn voor Keylor Navas, die genoegen moet nemen met een rol op het tweede plan bij Real Madrid. In Costa Rica wordt al druk gespeculeerd over de rol van de sluitpost: daar verwacht men dat Navas na dit seizoen hoe dan ook eerste keus zal zijn. (La Nación)

Arsène Wenger heeft contact opgenomen met Karim Benzema. De manager van Arsenal heeft de 26-jarige aanvaller telefonisch laten weten dat hij in het Emirates Stadium huge wages kan gaan verdienen en hoopt Benzema in januari dan ook te strikken. De kans lijkt klein dat Real Madrid gaat meewerken, want Benzema is de vaste spits en Cristiano Ronaldo noemde zijn medespeler onlangs nog ‘de beste spits van Spanje’. (Metro)

Marcelo is niet voor zijn leven gebonden aan Real Madrid. De linksback wil ooit zijn grenzen verleggen en ziet wel wat in een Italiaans avontuur, zo verklaarde hij deze week tijdens een bezoek aan Rome. "Een toekomst in Italië? Op dit moment niet, maar ik zou op een dag graag voor Juventus willen spelen", zegt de Braziliaans international, die zich ook lovend uitliet over Real-coach Carlo Ancelotti. (Corriere dello Sport)

Fabio Borini wacht nog op een kans bij Liverpool, maar de jonge spits doet er alles aan om zichzelf in de markt te prijzen. Zo zegt hij een uitstekend koppel te vormen met Mario Balotelli. "We zijn opgegroeid in dezelfde voetbalcultuur, dus we begrijpen elkaar eenvoudig, ook zonder woorden. Ik heb al eerder met Mario samengespeeld en dat ging uitstekend", vond Borini. (Sky Sports)

Denk jij dat Karim Benzema in januari bij Real Madrid vertrekt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties