Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger reserveert vele miljoenen voor landgenoot

Laatste update:

Luiz Adriano zag in de winterse transferperiode een overgang naar AS Roma in het water vallen, maar de Braziliaan is de Italiaanse topclub zeker nog niet vergeten. “Er was geen overeenkomst met Shakhtar Donetsk”, sipt Luiz Adriano. “Ik blijf dus hier spelen, ik wil kampioen worden. AS Roma zou desondanks een fantastische club zijn voor mij en mijn carrière”, klinkt het. (Sky Italia)

Arsenal is weer eens van plan om een groot talent uit de Ligue 1 naar Londen te halen. De 21-jarige Nabil Fekir maakt dit seizoen veel indruk bij Ligue 1-koploper Olympique Lyon en was al goed voor acht competitietreffers. De aanvallende middenvelder heet zich daarmee in de kijker gespeeld bij trainer Arsène Wenger van the Gunners, die naar verluidt ruim 33 miljoen euro overheeft voor zijn landgenoot. (The Sun)

Het is niet toevallig dat scouts van Manchester United het duel tussen Internazionale en Palermo uitkozen. Een delegatie van de Engelse topclub zat zondag op de tribune in Milaan en had daarbij oog voor zowel Mauro Icardi als Paulo Dybala. Inter-aanvaller Icardi scoorde tijdens de wedstrijd tegen zijn Argentijnse landgenoot Dybala. Diverse andere clubs, waaronder Arsenal en Liverpool, waren ook aanwezig voor het duo. (Sky Italia)

Palermo houdt er dan ook rekening mee dat Dybala niet te behouden zal zijn. Waar voorzitter Maurizio Zamparini zich doorgaans strijdvaardig opstelt, is vicepreses Guglielmo Miccichè realistisch: “We hebben al veel aanbiedingen gekregen en in Milaan zaten er vooral veel Engelse clubs voor Paulo op de tribune. We weten dat hij zal vertrekken, de vraag is alleen naar welke club”, laat de beleidsbepaler zich ontvallen. (Radio Kiss Kiss)

Arsenal kan dit bedrag beter op een andere manier uitgeven

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties