Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger stopt na dit seizoen als coach van Arsenal

Laatste update:

Mario Mandzukic zou niet goed bij de stijl van Atlético Madrid passen en daardoor zou de Kroaat richting de uitgang worden gewerkt door Diego Simeone. Helemaal niets van waar, claimt Mandzukic: de spits heeft net een huis gekocht in Madrid en hij geeft aan dat hij van plan is om jaren in de Spaanse hoofdstad te blijven. “Ik wil nog lang bij Atlético blijven”, zegt de van Bayern München overgenomen spits. (Sportske Novosti)

Arsenal zou achter de schermen een pact gesloten hebben met Jürgen Klopp, wat het afscheid van laatstgenoemde bij Borussia Dortmund verklaart. Het zou in Noord-Londen een goed bewaard geheim zijn dat Arsène Wenger de fakkel komende zomer gaat overdragen aan Klopp. Wenger blijft op de achtergrond wel werkzaam bij Arsenal, als adviseur of in een directiefunctie. We zijn benieuwd. (Kicker)

Bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk geeft landgenoot en pupil Paul Pogba advies. “Hij speelt nu al bij een geweldige club en als hij vertrekt, zal hij naar een andere geweldige club gaan, want alle grote teams hebben interesse. Hij moet alleen zorgen dat hij een basisplaats krijgt bij zijn nieuwe werkgever”, zegt Deschamps over het supertalent van Juventus. De middenvelder heeft een prijskaartje van zeventig tot tachtig miljoen euro. (RTL)

De kans dat Charlie Austin volgend seizoen nog bij Queens Park Rangers speelt, lijkt klein. De 25-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al zeventien keer in de Premier League en wordt gevolgd door clubs als Tottenham Hotspur, Liverpool, Southampton, Bournemouth en Newcastle United. Everton sluit zich nu aan in het rijtje met geïnteresseerde partijen. In Liverpool wordt Austin gezien als een geschikte opvolger van Kevin Mirallas. (Daily Mirror)

Het zou goed nieuws zijn voor Arsenal als deze trainerswissel wordt doorgevoerd

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
13
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties