Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger trok stekker uit transfer van 35 miljoen euro

Laatste update:

Marcos Rojo staat open voor een nieuwe uitdaging. De 24-jarige linksachter, met de nationale ploeg van Argentinië actief in de WK-finale, heeft bij Sporting Portugal nog een contract voor twee jaar. “Ik vind het niet vervelend om mijn contract uit te dienen, maar als er een goed bod komt ga ik met de club om tafel. Dan gaan we overleggen over wat we gaan doen”, zegt de verdediger, die sterk in verband werd gebracht met Southampton. Die club heeft echter Ryan Bertrand van Chelsea al gehaald. (A Bola)

Marco Reus zag niet alleen het WK in het water vallen door zijn zware enkelblessure, ook ging er een streep door een toptransfer. Reus was het naar verluidt al eens met Arsenal: de Londense grootmacht zou 35 miljoen euro betalen aan Borussia Dortmund. Door de zware enkelblessure van Reus durfde manager Arsène Wenger van Arsenal het echter niet meer aan en de Fransman trok de stekker uit de overgang. (Metro)

Loïc Rémy zag een droomtransfer naar Liverpool in het water vallen en nu wil zijn werkgever Queens Park Rangers weten waar het aan toe is. “We willen weten of hij wil blijven. We kunnen hem niet op de laatste dag van de transferperiode alsnog kwijtraken, want dan hebben we zelf geen spits meer. Als hij blijft, willen we dat graag horen. Dan kunnen we hem klaarstomen voor het nieuwe seizoen”, aldus manager Harry Redknapp. (Daily Mirror)

Edin Dzeko verdwijnt binnenkort uit deze rubriek. Niet omdat hij op het punt staat Manchester City te verlaten, maar juist omdat hij zijn contract gaat verlengen. De Bosniër wil vol gaan voor zijn kans onder Manuel Pellegrini en hoopt een dezer dagen zijn handtekening te zetten onder een nieuw, meerjarig contract. De huidige verbintenis van de 28-jarige spits loopt over iets minder dan een jaar af. (Daily Mail)

Snap jij dat Arsène Wenger zich terugtrok uit de deal met Marco Reus?

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
0
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
3
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties