Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger twijfelt tussen vier namen voor middenveld

Laatste update:

Yassine El Ghanassy heeft eindelijk een nieuwe club gevonden. De aanvallende middenvelder zat sinds september zonder werk, na zijn vertrek bij AA Gent, en gaat een tweejarig contract tekenen bij Kairat Almaty uit Kazachstan. De 24-jarige El Ghanassy (die in het seizoen 2012/13 nog op huurbasis voor sc Heerenveen uitkwam) sprak ook met enkele clubs uit Rusland, maar kiest voor het grote geld in Kazachstan. (Het Laatste Nieuws)

Arsenal wil deze maand sowieso een nieuwe defensieve middenvelder halen. De vraag is: wie moet het worden? Arsène Wenger heeft op het moment vier kandidaten, waarvan er twee in de Premier League en twee in het buitenland spelen. Dat heeft een 'goed geïnformeerde bron' laten weten. Er worden geen namen genoemd, maar Morgan Schneiderlin van Southampton is in ieder geval in beeld. (Irish Examiner)

Naast de Fransman denkt Wenger naar verluidt ook aan Victor Wanyama, ploeggenoot van Schneiderlin bij Southampton. De 23-jarige Keniaan is bezig aan zijn tweede seizoen in het St Mary's Stadium en voelt wel wat voor een stap hogerop. Wat betreft de opties uit het buitenland: Lars Bender van Bayer Leverkusen en Sami Khedira van Real Madrid worden genoemd. Er wordt nu zelfs beweerd dat Arsenal al akkoord is met laatstgenoemde speler. (CaughtOffside)

Harry Kane is de man in vorm bij Tottenham Hotspur, maar Roberto Soldado en Emmanuel Adebayor bakken er helemaal niets van. Mauricio Pochettino wil daarom een nieuwe spits halen en Emmanuel Emenike staat op zijn verlanglijst. Tottenham heeft al een bod van tien miljoen euro uitgebracht op de Nigeriaan, maar dat voorstel werd afgewezen door Fenerbahçe. Het is nog onduidelijk of er een tweede bod komt. (Fanatik)

Welke middenvelder past het beste bij Arsenal?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
39
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties