Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger vreest afgetroefd te worden door Man City

Laatste update:

Juventus wil de selectie in januari versterken met in ieder geval twee spelers. De eerste is Diego Perotti, die pas een halfjaar onder contract staat bij Genoa. Juventus heeft Kingsley Coman aangeboden als ruilmateriaal. De tweede die naar de lijstaanvoerder van Italië moet komen is Jeison Murillo, die nu nog onder contract staat bij Granada. Stefan Savic van Fiorentina is een alternatief. (La Gazzetta dello Sport)

Arsenal wil werk maken van de komst van Paul Pogba, maar weet dat dat bijzonder lastig gaat worden. Manchester City is namelijk ook zeer gecharmeerd van de Franse middenvelder en the Citizens zijn bereid om zeer diep in de buidel te tasten voor zijn komst. De financiële daadkracht van Arsenal is niet te vergelijken met die van City en dus lijkt de poging van de Londenaren zinloos. Maar wie weet... (Daily Express)

Christoph Kramer hult zich in nevelen over zijn toekomst. De middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor Borussia Mönchengladbach, waar hij onder meer de aandacht heeft getrokken van Real Madrid. Bayer Leverkusen beschikt echter nog altijd over de transferrechten van de international. 'Ik weet nog van niks. Ik ben tevreden hier, maar keer in de zomer terug naar Leverkusen. Meer kan ik er niet over zeggen", aldus Kramer. (AS)

Alan Irvine stelt dat Saido Berahino niet te koop is. De jonge aanvaller brak dit seizoen door en werd zelfs geselecteerd voor de Engelse nationale ploeg. De interesse begint dan ook op gang te komen, maar volgens de manager van West Bromwich Albion is een verkoop niet aan de orde. "De voorzitter heeft gezegd dat hij niet weg mag en als de voorzitter zoiets zegt, ga ik ervan uit dat het klopt", zegt Irvine. (Sky Sports)

Denk jij dat Arsenal kans maakt op de komst van Paul Pogba?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties