Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger wendt zich weer tot ex-spits van United

Laatste update:

Josep Guardiola zet een hernieuwde samenwerking met Thiago Alcántara maar niet uit zijn hoofd. De coach van Manchester City heeft na de uitschakeling van Spanje op het EK telefonisch contact gehad met de middenvelder van Bayern München. (The Sun)

Javier Hernández is opnieuw in beeld bij Arsenal. Nu Jamie Vardy bij Leicester City blijft, overweegt Arsène Wenger om ‘Chicharito’ (ex-Manchester United) terug naar Engeland te halen. (Daily Express)

Axel Witsel is mogelijk de volgende Belgische international die een mooie transfer maakt. De naam van de middenvelder wordt naast Everton nu ook zeer concreet in verband gebracht met Liverpool, dat hem dolgraag wil overnemen van Zenit Sint-Petersburg. (Daily Mirror)

Álvaro Arbeloa is sinds vrijdag officieel werkloos, maar dat zal niet lang duren. AC Milan hoopt de 33-jarige vleugelverdediger snel te presenteren als eerste aanwinst voor coach Vincenzo Montella. (AS)

Barcelona bekijkt deze zomer of Jonny Castro iets voor de club kan betekenen. De linksback van Celta de Vigo zou in Camp Nou de concurrentie aan kunnen gaan met Jordi Alba. (Sport)

Zou Javier Hernández erop los scoren bij Arsenal, denk je?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
43
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties