Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger wijst rechterhand Ancelotti aan als opvolger

Laatste update:

Rafael da Silva heeft het weer naar zijn zin in Manchester. Dat was lang niet altijd zo, maar sinds de komst van Louis van Gaal is de rechtsback weer wekelijks verzekerd van speelminuten. Hij staat dan ook open voor nieuwe contractbesprekingen met de club, die van plan is het nog een kleine twee jaar doorlopende contract van de speler open te breken. Rafael is al sinds 2008 speler van United. (Goal)

Arsène Wenger wil dat Paul Clement zijn opvolger wordt bij Arsenal. De 42-jarige Clement is momenteel werkzaam bij Real Madrid, waar hij hand-en-spandiensten verricht als assistent van Carlo Ancelotti. Naar verluidt houdt de 65-jarige Wenger het na dit seizoen voor gezien als hoofdtrainer en gaat hij verder in een bestuurlijke functie. De Fransman is al sinds 1996 de hoofdcoach van de Londenaren. (Daily Star)

Als Harry Redknapp er niet in slaagt om de komende weken een omslag te bewerkstelligen met Queens Park Rangers, dan wacht hem de strop. De Londenaren zijn zelfs al bezig met potentiële vervangers van de huidige manager, die met zijn elftal onderaan staan in de Premier League. Tony Pulis, eerder in dienst van onder meer Stoke City en Crystal Palace, geldt als belangrijkste gegadigde. (Daily Mail)

Manolo Gabbiadini staat open voor een dienstverband buiten de Serie A. De sterspeler van Sampodria zou het liefst in Engeland of Spanje aan de slag gaan. “Maar op dit moment denk ik alleen aan Sampdoria”, zegt de 22-jarige aanvaller. Gabbiadini wordt in verband gebracht met Atlético Madrid, terwijl er vanuit Engeland interesse zou zijn van Arsenal en Tottenham Hotspur. (Il Messaggero)

Denk je dat Arsène Wenger daadwerkelijk stopt na dit seizoen?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties