Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger wil na Cech nog een Chelsea-speler hebben

Laatste update:

Didier Drogba leek op weg naar de Verenigde Staten, maar Atlético Madrid probeert daar een stokje voor te steken. De Spanjaarden willen de routinier graag vastleggen als 'marquee player' voor hun filiaal in India, Atlético de Kolkata. De Ivoriaan kan daar één miljoen dollar gaan verdienen. Drogba is echter al enige tijd in onderhandeling met Chicago Fire en lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een Amerikaans avontuur. (London Evening Standard)

Arsenal gaat de Engelse voetbalwereld opnieuw shockeren. The Gunners haalden eerder Petr Cech al weg bij rivaal Chelsea en mogelijk bewandelt Gary Cahill binnenkort dezelfde route. De stopper krijgt waarschijnlijk concurrentie van John Stones, van wie José Mourinho een groot fan is. John Terry is onomstreden en Cahill dreigt dan dus buiten de boot te vallen. Arsenal wil daarvan profiteren. (Daily Mail)

Carlos Bacca is niet naar Italië gekomen voor het lekkere eten of de mooie steden. De spits uit Colombia wil met AC Milan terug naar de top, en het liefst een beetje snel. 'De ambities hebben me overgehaald. De club wil vechten voor de landstitel en weer meedoen in de Champions League", zegt de 28-jarige goalgetter. "De wil om te winnen is enorm, dat begin al bij de voorzitter", zag hij in zijn eerste weken in Milaan. (La Gazzetta dello Sport)

Franco Di Santo is vertrokken en dus is Werder Bremen op zoek naar een nieuwe spits. Wie zal het gaan worden? De naam van Claudio Pizarro wordt genoemd. "Hij is een held voor de supporters van Werder, maar ik kan hier verder niets over zeggen", aldus Thomas Eichin, technisch directeur van Werder. De 36-jarige Pizarro wil vertrekken bij Bayern München en speelde al twee keer eerder in Bremen. (BILD)

Denk je dat Gary Cahill haalbaar is voor Arsenal?

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
10
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
57
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties