Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger wil opvallende opvolger voor Arteta

Laatste update:

Gianfranco Zola denkt dat Napoli met Rafael Benítez aan het roer voor de landstitel kan gaan. “De toekomst van Napoli is bijzonder helder”, zegt voetballegende Zola. “Benítez moet de tijd krijgen om zijn team te formeren. In Engeland maakte hij van zijn teams ook al goed georganiseerde ploegen. Napoli wordt steeds beter, de werkwijze van Benítez werpt vruchten af”, vindt Zola. (La Repubblica)

Arsène Wenger heeft een opmerkelijke naam in gedachten als opvolger van Mikel Arteta. De trainer van Arsenal toont zich ambitieus en heeft het plan opgevat om Luka Modric los te weken bij Real Madrid. De kans dat de Koninklijke bereid zal zijn om de Kroaat te laten gaan is klein, maar Wenger wil niettemin een poging wagen. Modric speelde eerder voor Tottenham Hotspur, de aartsrivaal van the Gunners. (Football Direct News)

Diego de Girolamo zien we spoedig terug in de absolute top. De in Engeland geboren jeugdinternational van Italië doet het fantastisch in jeugdploegen van Sheffield United en Juventus en Arsenal houden de jongeling goed in de gaten. De achttienjarige aanvaller heeft nog geen wedstrijden gespeeld in de hoofdmacht van Sheffield; wel zit hij af en toe op de reservebank. (Daily Mail)

Divock Origi maakt naam voor zichzelf op het hoogste niveau. De Belgische aanvaller is bezig aan zijn doorbraak bij Lille en dat is in Engeland niet lang onopgemerkt gebleven. De achttienjarige speler staat al op de scoutingslijstjes van Arsenal en Liverpool en waarschijnlijk zal het aantal geïnteresseerde volgers alleen nog maar groter worden. Origi scoorde tot nog toe 6 keer in 25 optredens. (Daily Mail)

Real Madrid moet Luka Modric niet laten gaan

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
35
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties