Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger wil toeslaan en aast op gevoelige transfer

Laatste update:

Xavi moet het bekende korte combinatiespel van Barcelona en de nationale ploeg van Spanje introduceren bij Al-Sadd. “Wij hopen dat hij ons tiki-taka leert”, zegt directeur Mohammed Al-Ali van de club uit Qatar. “Wij willen het spel van Barcelona en de nationale ploeg van Spanje introduceren in ons land. Xavi staat voor het combinatiespel en hij moet de ambassadeur van het voetbal in Qatar worden”, klinkt het. (Marca)

Arsène Wenger staat klaar om toe te slaan en Raheem Sterling over te nemen van Liverpool. Nu het nieuws naar buiten is gesijpeld dat de aanvaller geen genoegen neemt met een weeksalaris van 245.000 euro en een zomerse transfer een serieuze optie lijkt, is Arsenal van plan actie te ondernemen. Wenger is al geruime tijd gecharmeerd van Sterling en zou de Engels international op korte termijn willen vastleggen. (Daily Mirror)

De Engelse topclubs verdringen zich om een van de grootste talenten van Spanje. De zestienjarige José Luis Zalazar, voetbalnaam Kuki, wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door Liverpool en staat nu ook in de belangstelling van Chelsea en Manchester City. Kuki, die pas een contract tekende bij Málaga, is de zoon van voormalig Uruguayaans international José Luis Zalazar senior en komt uit voor Spanje Onder-17. (Daily Mail)

Steve McClaren geldt als de belangrijkste kandidaat om het takenpakket van interim-manager John Carver na dit seizoen over te nemen bij Newcastle United. The Magpies hebben echter nog geen gesprekken met de coach van Derby County gevoerd. Andere opties zijn Rémi Garde en Christophe Galtier. Carver heeft nog tot 24 mei de tijd om te bewijzen dat hij de geschikte man voor de club is. (Newcastle Chronicle)

Raheem Sterling kan het niet maken tegenover de fans, om naar Arsenal te gaan

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
6
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
30
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
33
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties