Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger zet mandekker van United niet uit het hoofd

Laatste update:

Tim Sherwood werd na zes maanden aan de kant geschoven bij Tottenham Hotspur, maar is nog zeker niet klaar met de voetballerij. De 45-jarige manager in ruste hoopt binnenkort weer ergens aan de slag te kunnen: “Voetbal is mijn leven. Maar ik zal wel altijd eerlijk vertellen wat ik ergens van vind, ook als dat niet gunstig is voor mij. Ik verander niet, ik heb bij Tottenham ook altijd de waarheid verteld”, zegt Sherwood. (Daily Mirror)

Arsenal wil de verdediging in januari van een nieuwe impuls voorzien en Chris Smalling is een kandidaat. De 24-jarige Engelsman heeft moeite om aan de hoge verwachtingen bij Manchester United te voldoen, maar manager Arsène Wenger ziet het nog wel zitten in de dertienvoudig international. Wenger had in januari 2010 ook al interesse in Smalling, maar een paar maanden later stapte de speler van Fulham over naar United. In de afgelopen transferperiode werd er ook weer gesproken over een transfer naar Arsenal. (Daily Mail)

AS Monaco kan Bruma maar niet vergeten. De Monegasken hadden vorig jaar zomer al interesse, toen de speler Sporting Portugal verruilde voor Galatasaray, en hopen de Portugees vanaf januari de rest van het seizoen te kunnen huren. De negentienjarige Bruma wordt echter ook in verband gebracht met Arsenal, Chelsea, Everton en Newcastle United, dus Monaco zal vermoedelijk ver moeten gaan. (Daily Express)

Felix Magath werd onlangs ontslagen bij Fulham en de spelersgroep was ook wel uitgekeken op de Duitser. Magath gaf twee jeugdspelers eens allebei een boete van 13.000 euro, omdat zij te laat waren gekomen bij clubverplichtingen. Aanvoerder Scott Parker nam het voor het duo op en sommeerde Magath het boetebedrag te verlagen. Dat deed Magath niet, waarop Parker besloot die 26.000 euro zelf te betalen. (Daily Mirror)

Chris Smalling zou een aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties