Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger zet snelheidsduivel maar niet uit het hoofd

Laatste update:

Alberto Moreno gaat Liverpool mogelijk alweer verlaten. De 23-jarige verdediger maakte vorig jaar de overstap van Sevilla naar Anfield en kwam tot 41 officiële wedstrijden, maar zou nu dus voor een vertrek staan. AS Roma is geïnteresseerd en sportief directeur Walter Sabatini zou al naar Engeland zijn gevlogen om de onderhandelingen aan te vangen. Moreno’s contract loopt nog tot de zomer van 2019 door. (Tuttosport)

Arsenal is nog steeds geïnteresseerd in Pierre-Emerick Aubameyang. De aanvaller, die in de afgelopen twee seizoenen tot 42 doelpunten kwam voor Borussia Dortmund, werd een maand geleden ook al sterk met een transfer naar the Gunners in verband gebracht. Er werd toen al gesuggereerd dat de club uit Londen een bod van veertig miljoen euro zou willen uitbrengen op de international uit Gabon. (Metro)

Mariano Andujar is niet blij met de terugkeer van José Reina bij Napoli. De doelman koos vorig jaar voor een huurcontract bij Bayern München, maar had al snel genoeg van zijn rol op de bank. Hij besloot terug te keren in Napels, waar Andujar het afgelopen seizoen geregeld zijn opwachting mocht maken. De Argentijn vreest nu voor zijn speelkansen. 'Ik ben op zoek naar iets anders", geeft Andujar zonder omwegen te kennen. (Radio de la Plata)

Michu, in het verleden de revelatie van Swansea City, kan zijn carrière nieuw leven inblazen in Granada. “We vinden hem een zeer interessante speler”, zegt sportief directeur Juan Carlos Cordero. “We hebben met hem en met zijn zaakwaarnemer gesproken, maar we hebben nog geen overeenstemming bereikt.” Michu, vorig seizoen op huurbasis actief bij Napoli, heeft te horen gekregen dat hij niet meer welkom is bij Swansea. (Marca)

Pierre-Emerick Aubameyang zou heel goed bij Arsenal passen

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
164

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties