Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger zette zelf streep door wens van supporters

Laatste update:

Felipe Melo verklapt dat hij jaren geleden al droomde van een transfer naar zijn 'droomclub' Internazionale. “Daar heb ik het met mijn familie al jaren over. Dit is al enige tijd een droom voor mij en ik ben dan ook dolblij dat het eindelijk is gelukt. Mijn sterke punten? Ik ben technisch niet de allerbeste, maar ik werk er altijd keihard voor”, zegt de van Galatasaray overgenomen middenvelder. (Sky Italia)

Trainer Arsène Wenger heeft besloten om Edinson Cavani niet naar Arsenal te halen. De aanvaller van Paris Saint-Germain werd in verband gebracht met the Gunners, maar Wenger bleek het uiteindelijk geen goed idee te vinden om diep in de buidel te tasten: de 28-jarige Uruguayaan zou bij een eventuele latere verkoop een te geringe waarde vertegenwoordigen, was de mening van de Franse oefenmeester. (Daily Mirror)

Sevilla heeft geprobeerd om Federico Fazio terug te halen. De 28-jarige centrale verdediger speelde tussen januari 2007 en augustus 2014 in Andalusië en lijkt geen toekomst meer te hebben bij Tottenham Hotspur. Sevilla was bereid om een huursom te betalen en wilde het volledige salaris van Fazio voor zijn rekening nemen, maar Tottenham zette in op een definitieve transfer en een bedrag van tien miljoen euro. (Estadio Deportivo)

Newcastle United kocht deze zomer voor zeventig miljoen euro in en daarmee staan er tal van nieuwe gezichten op het veld. Een van hen is Georginio Wijnaldum. De Oranje-international is zeer realistisch over de mogelijkheden van zijn nieuwe club. “Als er veel spelers naar een club komen, dan kan het moeilijk worden om er een goed team van te smeden. Er moet een gevoel ontstaan dat je een prijs kunt pakken. Dan worden we vanzelf een goede ploeg”, denkt hij. (Newcastle Chronicle)

Begrijp jij dat Arsène Wenger heeft besloten om Edinson Cavani niet te halen?

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
2
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
38
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
16
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties